2777
2789
عنوان

انگلیستون خوبه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 30 پست
هیچی بلد نیستم در طول کل امتاحا به فکر امتحان زبان بودم

واقعا علاقه مهمه 

به چشم امتحان ببینیش یاد نمی‌گیری 🥲

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤭😍دیگه چه زبان هایی دوست داری؟

ترکم خودم 

چینی و ژاپنی کار کردم

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
چطوری یاد گرفتینمیشه بدون کلاس یادش گرفت?

اره عزیزم میشه 

من زیاد به کلاس پایبند نبودم 

با بقیه تمرین میکردم 

راحته بخدا فقط باید دهن وا کنی یکم طول می‌کشه 🥲

کلاس میرم

ولی مثلا کتابی که دارم میخونم کلمات و متناش واقعا برام مسخره ست ولی بخاطر گرامر و حرف زدن مجبور شدم از اینجا شروع کنم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره کامل بلدمنصف زندگیم انگلیسی حرف میزنمخودم رو وقتی انگلیسی حرف میزنم بیش تر دوست دارمقوی ترمکم تر ...

من کاملا برعکسم، وقتی از احساساتم میخوام حرف بزنم یا چیزی بگم که خجالت میکشم بگم انگلیسی میگم

کلاس میرمولی مثلا کتابی که دارم میخونم کلمات و متناش واقعا برام مسخره ست ولی بخاطر گرامر و حرف زدن م ...

ببین عزیزم توصیه من بهت اینه 

اصلا به چشم امتحان نگاه نکن بهش 

انگلیسی ابزار ارتباط هست 

باور کن اگر تفریحی یادگیری کنی خیلی بهتره

ببین عزیزم توصیه من بهت اینه اصلا به چشم امتحان نگاه نکن بهش انگلیسی ابزار ارتباط هست باور کن اگر تف ...

اره بابا اصلا الان عجله ای ندارم کلا هم دو روز درهفته برداشتم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه سوال برای اینکه زبانم تقویت کنم و امتحان نهایی یه نمره خیلی بالا بگیرم باید چی کارکنم ، چی بخونم ...

زبان مدرسه یه زبان آکادمیک خاصه 

با کلاس کانون هم درست نمیشه

شاکر بوده ده ترم مثلا رفته کلاس گرفته یازده 

باتوجه به پایت باید گرامر رو از ریشه کامل یادبگیری 

آموزش و پرورش قاعده بدی داشته یهو گرامر سخت آورده وسط

کتاب ماجرا های منو درسام خیلی سبز زبان کتاب نسبتا خوبیه اگر خوب بشینی کار کنی کفایت می‌کنه 

و واسه لیسنینگ هم فقط مال خود کتاب رو کار چند بار گوش بدع سعی کن بنویسی هر چی می‌شنوی

تنها راه همینه باید گوشت به لهجه ها عادت کنه 

اره بابا اصلا الان عجله ای ندارم کلا هم دو روز درهفته برداشتم

همین عالیه ولی حتما یه دوستی پیدا کن پایه باشه تمرین کنید

مرسی بعد گرامر اگه با کلاس آنلاین بخونم بهتره یا کلاس خصوصی برم

هر دو خوبه ولی واقعا به خودت برمیگرده نمیشه قطعی گفت