2777
2789

ببینید این سربازه اخرا حدمتشم هست ماه دیگ تموم میکنه 

خلاصه. ی چن روز نبودش با اینگ گوشی داشت بهش گفتم چرا پیام نمیدی گفت بخدا حالم خرابه نمیخوام حال نوام خراب کنم 

منم گفتم  اگ مشگلت منم بخدا اسمتم نمیارم باهاتم حزف نمیزنم کاریتم ندارم 

گفت بخدا مشگلم تو نیستی شاید واس اینه دل تنگ مامانمم و اینا 

امروز بش گغتم تو منو گراشتی اب نمک و میخوای کاری کنی خودم برم 

گفت باشه هرچی تو میگی حوصله بحث ندارم و فلان 

و همبن دیگ اخرین پیامو من دادم نوشتم خذافظ

و اون سینم نزدد حتی ولی شمارمو سیو داره تو اینستام دارمش 

بنظرتون خودش پیام میده 

قرار بود وقتی از سربازی میاد بریم بیرون

حالا بنظرتون پیام میده ؟

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا

به این زودی .نه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا پیام نمیده تا یه وعده دیگ

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

یه خانمی دیروز اومد مغازمون گفت طلاهام گذاشتم تو دیوار مشتری هم براش پیدا شد ، بردیم طلا فروشی فروختیم ‌ پول ها رو هم در حال برام انتقال داد . تا اینجا همه چی درسته ، ازونجا موضوع جالب میشه که توسط شخصی ثالث از  فروشنده طلاها  شکایت میشه و مشخص میشه خانمی که طلا هار و خریده حساب شخص ثالث رو هک کرده و پول طلاها رو از حساب اون داده ، حالا این خانم هم طلاهاش رفته و هم باید پول ها روبه شخص ثالث  برگردونه .

اومده بود مغازه و درخواست چک کردن دوربین ها رو برای شناسایی چهره اون خانم داشت چون از همون مسیر رد شده بودن ، خواستم بگم حواستون جمع کنید کلاهبردارا روز به روز پیشرفته تر میشن

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

احتمال میدم بزودی بهت زنگ میزنه⁦^⁠_⁠^⁩

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕