2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

148 بازدید | 17 پست

سلام،من از امروز رژیم فستینگ/تک وعده ای رو شروع کردم امیدوارم که تا آخر ماه به وزن ایده آل ام برسم، کسایی که تجربه لاغری دارین خوشحال میشم از تجربیات خودتون بگین و اگه دوست داشتین توی این چالش لاغری ۳۰ روزه همراهم باشین:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری ینی ؟

یعنی کلا طول روز ناهار رو میخورم، سعی میکنم معده ام پر نشه، روزی ۳ لیتر آب میخورم چن لیوان هم چایی،قند و تنقلات رو حذف کردم کلا، زمستون پارسال وزن کم کرده بودم ولی عید که شد بابام همش اصرار که فلان شکلات فلان کیک خریدم بخور جون بگیری بدنت همینجوری قشنگه، منم که نا آگاهی کردم حرفشو گوش دادم، بعد شیرینجات خوردن چاق شدم ، ولی الان دوباره میخوام لاغر کنم و ارادم قوی باشه:)

توضیح بده

سلام، رژیم تک وعده ای: من فقط در طول روز ناهار میخورم(میتونه برای افراد مختلف شام باشه) اونم کم، باقی اوقات آب و چای، قند و تنقلات رو کنار گذاشتم، روزای اول رژیم سخته، ولی بعد چن روز عادت میشه و میل به غذا کم میشه، فستینگ هم بستگی به ساعات غذا خوردن داره میتونه دو وعده باشه در روز، ولی قند رو باید کلا حذف کرد

چجوریه

سلام فستینگ جوریه که میتونی به میل خودت تو ساعاتی از روز یک یا دو وعده غذا بخوری ولی حجم غذا باید کم باشه، و قند و تنقلات رو کلا حذف کنی، به روغن غذا هم دقت کنی،پر چرب نباشه،از آب خوردن هم نباید غافل شد

تک وعده ای برای کسایی که اراده پایینی دارن سازگار نیست چون باید فقط یه بار در طول روز غذا بخورن

سلام فستینگ جوریه که میتونی به میل خودت تو ساعاتی از روز یک یا دو وعده غذا بخوری ولی حجم غذا باید کم ...

من چنوقت فقط شام مبخوردم نه بخاطر رژیم بخاطرغصه زیاد اشتهام کم شده بود و حدود ۱۰ کلیو وزن کم کردم

من چنوقت فقط شام مبخوردم نه بخاطر رژیم بخاطرغصه زیاد اشتهام کم شده بود و حدود ۱۰ کلیو وزن کم کردم

شام کلا نباید سنگین خورد چون باعث اختلال خوابیدن میشه،ولی باز خوبه وزنت کم کردی، امیدوارم نور به زندگیت بتابه و غم و غصه هات دور شن:)

سلام، رژیم تک وعده ای: من فقط در طول روز ناهار میخورم(میتونه برای افراد مختلف شام باشه) اونم کم، باق ...

موفق باشی عزیزم.من چای زیاد میخورم و قند میخورم با چای.

الان شما کلا قند کنار گذاشتی اذیت نیستی؟ من فکر میکنم قند خونم میفته

موفق باشی عزیزم.من چای زیاد میخورم و قند میخورم با چای.الان شما کلا قند کنار گذاشتی اذیت نیستی؟ من ف ...

سلام ممنونم،آره کلا قند رو کنار گذاشتم، اگه فکر میکنی قند خونت میفته با چایی چن تا کشمش یا خرما یا توت خشک بخور، خیلی کم در حدی که تلخی چایی بره