2777
2789
عنوان

دعوا با دوست پسر دوستممم

77 بازدید | 11 پست

خیلی خلاصه می‌نویسم لطفاً جواب بدید خیلی مهمه برام 

خود دوستم گفت جواب دوست پسرش و بدم یعنی من دخالتی نکردم از سمت خودم بعد دوست پسرش به من خیلی بی احترامی کرد و حرفا نامناسبی بهم زد منم جواب شو دادم 

دوستم هیچی بهش نگفت حتی از من معذرت خواهی هم نکرد الآنم باهم اوکی شدن...

من حساسم یا شما هم بودین خیلی ناراحت میشدین؟ 

ارتباط مو کامل باهاش قطع کنم یا چی ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دوستت دو روز دیگع میاد فحش میده چرا این رفتارو داشتی و ‌.....

چون دوست مشترک زیاد داریم با هیچ کس نمیتونم در جریان بزارم و مشورت بگیرم نمی‌خوام حالا مسایل شخصی شو بقیه بفهمن.. ممنونم که جواب دادی 💗💗

البت شرایط بسنج شاید رفیقت دلیلی داشته

می‌دونی عزیزم هر دلیلی هم که داشت که فکر نمیکنم داشته باشه 

نباید حداقل یه عذرخواهی کوچولو و زبونی میکرد ؟ می‌دونی من خیلی آدم راحتی ام مخصوصا تو دوستی سخت نمی‌گیرم ... به دل نمی‌گیرم ولی این خیلییی برام بی احترامی بزرگی بود 

خودم فکر میکنم باید قطع ارتباط کامل کنم 💗

درود بر خودت ،اصلا معتقد نیستم به خاطر یه اشتباه بقیه رو حذف کنم و خوبیاشون یادم بره،ولی بعضی رفتار اشتباه نیست انتخابه مث دوست شما،البته این نظر منه🤝

درود بر خودت ،اصلا معتقد نیستم به خاطر یه اشتباه بقیه رو حذف کنم و خوبیاشون یادم بره،ولی بعضی رفتار ...

مرسی عزیزم بابت نظرت 💗💗 کاملا باهات موافقم ، انتخاب بود این رفتار نه اشتباه چون اگر اشتباه بود بعدش میشد یه معذرت خواهی کوچولو کرد ..‌