2777
2789

هر کی دوست داره درس بخونه ولی تنهایی حسش نمیاد بیاد باهم درس بخونیم

میخوام همین جا از امشب به بعد ساعت مطالعه ام‌رو بذارم

کنکور دارمممممم

لطفا افرادی که واقعا پشتکار دارن بیان ساعت مطالعه خودشون رو اینجا بذارن در هر مقطعی

ايشالله سال بعد همین موقع....❤️❤️❤️❤️

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله درس ندارم و از سنم گذشته

نا امیدی نیار توی تاپیکم😂😂😂🤣🤣🤣

حق داری درس خوندن سخته ولی من مجبورم بخونم چون زندگیم با درس ساخته میشه

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."
کسی که بخواد خیلی درس بخونه تنها میخونه نه ۲ نفری

نمیخوام دو نفری بخونم که🤣فقط میخوام ساعت مطالعه ام رو اینجا ثبت کنم همین، اونم فقط واسه یه مدت که عادت کنم

نمیخوام دو نفری بخونم که🤣فقط میخوام ساعت مطالعه ام رو اینجا ثبت کنم همین، اونم فقط واسه یه مدت که ع ...

خوب نیس

یکی مثلا میاد ۵ ساعت میخونه تو ۱۰ ساعت کم کم شل میگیری

حاصل سالها تجربس💅

کسی که بخواد خیلی درس بخونه تنها میخونه نه ۲ نفری

دو تا خرخون چرا میشه با هم بخونند بعد سوال هایی که بلند نیستن رو یا مشکل دارن بهم توضیح بدن ولی اینطوری آنلاین نه بدرد نمی خوره 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

دو تا خرخون چرا میشه با هم بخونند بعد سوال هایی که بلند نیستن رو یا مشکل دارن بهم توضیح بدن ولی اینط ...

اون دو تا خرخون قطعا تو گوشی نیستن

و با هم نمیخونن رقابت میکنن که اکثرا تو مدارس تیزهوشانی از اینچیزا میبینی که خودشونو سر رقابت میکشن

دو تا خرخون چرا میشه با هم بخونند بعد سوال هایی که بلند نیستن رو یا مشکل دارن بهم توضیح بدن ولی اینط ...

اصلا قرار نیست با کسی درس بخونم

فقط میخوام ساعت مطالعه ام رو یه جا ثبت کنم هدفم همین بود❤️

اون دو تا خرخون قطعا تو گوشی نیستنو با هم نمیخونن رقابت میکنن که اکثرا تو مدارس تیزهوشانی از اینچیزا ...

اتفاقا من خودم توی همون مدارسی هستم که میفرمایید

منتها الان پایان مطالعه ام هست و مشاورم به شدت ناظر بر تایم مطالعه ام هست

اتفاقا من خودم توی همون مدارسی هستم که میفرماییدمنتها الان پایان مطالعه ام هست و مشاورم به شدت ناظر ...

خب دیگه همین سخت گیری مشاور باعث میشه بخونی

سیسی من بدیتو نمیخوام که

حقیقتو گفتم دوست ندارم کسی راه های اشتباه منو طی کنه زجر بکشه.

نا امیدی نیار توی تاپیکم😂😂😂🤣🤣🤣حق داری درس خوندن سخته ولی من مجبورم بخونم چون زندگیم با درس ساخ ...

میتونیی صدردرصد برو کتابخونه بهتره بنظرم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

خب دیگه همین سخت گیری مشاور باعث میشه بخونیسیسی من بدیتو نمیخوام کهحقیقتو گفتم دوست ندارم کسی راه ها ...

اما واقعا لحن من خیلی ملایم بود سیسی جان امیدوارم ناراحت نشده باشی❤️❤️

قربونت متشکرم از راهنماییت