2777
2789

من ۲۷ سالمه بچه ها مجردم و از ۱۸ سالگی دیگه دستم تو جیب خودم بود، الان میخوام برای اتاقم یه اینه قد بگیرم چرا نمیتونم از بابام پول بگیرم با اینکه خودم پولشو دارم، انگار که از بابام هم بخوام به این راحتیا بهم پول نمیده! 

چقدر مسخره واقعا، جفتمون بد عادت شدیم 

شما هم همینجورین؟ 

من ۲۹ ام شاغل هم نیستم اما خیلی ساله ازش پول نمی‌گیرم 

و عجیب می‌دونم که روشون میشه از باباشون‌ پول بگیرن چون من هیچ وقت نتونستم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم بخواد پول بده خیلی سوال جواب میکنه آخرم یا نمی‌ده یا کمتر از اونی که خواستی میده منم دیگه ...

چقدر بهمم میریزه این قضیه ، درحالیکه خود اون پدر باید شرم کنه وقتی وظیفه اش بوده خرج منو تا الان بده و نخواستم چیزی ازش الان باید وقتی اعلام نیاز میکنم بهم سریع بده 

پس چجوری خرجتو میدی وقتی خپدتم کار نمیکنی؟

خرج نمیکنم یه چند ماهی شروع کردم به کار اونم انقد مخالفت کردن و مشکل ایجاد کردن که نشد 

خرج دکتری چیزی هم باشه از پس انداز دانشجویی استفاده میکنم اون موقع خیلی خیلی به خودم سخت گرفتم پس انداز کردم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

منم حس کاکاسیاهی در مزارع پنبه رو دارم

حتی یه خرجایی از خونه افتاده گردن من که نمی‌فهمم یعنی چی

یه وقتا انقدر بهم فشار میاد تنها آرزوم اینه یه دونه کیک ده تومنی بخرن برام

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

کاکاسیاهی در مزارع پنبه چی بود دیگه؟😅

حس برده بودن منظورمه😂

دو وعده غذا و جای خواب بهت میدن، بقیه‌اش دیگه بهشون مربوط نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.