2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تکرار بخوره پس جای نگرانی داره دیگه بخدا از وقتی جوابش اومده دارم میمیرم از استرس برا بچم ناراح ...

اوووو تو خیلیییی بزرگش کردی

بعله خب مشکل داره

اما مشکلش حاد نیست 🩵

بدترین مشکلی ک از این ازمایش بیرون میاد

کمبود ویتامین و اهن و ویتامین ب شماست 

چون دقیقا توی این حیطه مشکلات رو نوشته

ازمایشگاه کوچیکترین چیزی براش باشه

تکرار مینویسه یقینن

میگه برسی دقیق تر بشه

چون ازمایشت خیلییییییییی کوتاهه

نمیشه گفت چکاب

یا عفونت تو بدنت بوده موقع ازمایش

یا احتمال خیلی زیاد کمبود ب ۱۲ داری!!

و یا اهن

چون ازمایشت توی عددا اینو اصلا نشون میده منتها خفیفه

برای همینم گفته برسی دقیق تر بشه🩵

پس فک نکن خدایی نکرده از توش سرطان و... در میاد

هر چی هست

کمبود چیزی در بدنته

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وقتی تکرار بخوره پس جای نگرانی داره دیگه بخدا از وقتی جوابش اومده دارم میمیرم از استرس برا بچم ناراح ...

ی لحظه فک کردم سنتون پایینه!ماشالله متاهل و فرزند دارید تکرار آزمایش ب معنایی این نیست ک چیز بدیه گاهی اوقات ب هردلیلی یا نمونه کم باشه مقدارش یا نمونه خراب بشه تکرار میشه من خودم امروز ازمایشگاه بودم جواب  ازمایشم بامعطلی زیاد بهم دادن این اتفاقا پیش میاد 

اوووو تو خیلیییی بزرگش کردیبعله خب مشکل دارهاما مشکلش حاد نیست 🩵بدترین مشکلی ک از این ازمایش بیرون ...

من فقط یه صفحه ش دادم اونایی دیگه نرمال بودن بجز ویتامین دیگه پایین بود واقعا ببخشید سرتون درد آوردم الان اونا رو میفرستم یه نگاه بندازید ولی بخدا خیلی نگران بیماری بد هستم

من فقط یه صفحه ش دادم اونایی دیگه نرمال بودن بجز ویتامین دیگه پایین بود واقعا ببخشید سرتون درد آوردم ...

نه بابا نگرانی هیچ بیماری بدی نباش

حتی برای چت جی بی تی هم الان فرستادم

اونم میگ پایین بودن ویتامین و...

ک باید برسی دقیق تر بشه

چیزی باشه

کلا تمامی این موارد پلاکت و... وحشتناک بهم میریزه

اوووو تو خیلیییی بزرگش کردیبعله خب مشکل دارهاما مشکلش حاد نیست 🩵بدترین مشکلی ک از این ازمایش بیرون ...

فرستادم میشه بی زحمت نگاه کنید ببین آخه چهار ماهه بی اشتهام لاغر شدم تا اونجایی که نگاه کردم کمبود ویتامین ...ندارم بجز ویتامین دی حق بدین نگران بشم بخدا تا شنبه میمیرم زنده میشم

فرستادم میشه بی زحمت نگاه کنید ببین آخه چهار ماهه بی اشتهام لاغر شدم تا اونجایی که نگاه کردم کمبود ویتامین ...ندارم بجز ویتامین دی حق بدین نگران بشم بخدا تا شنبه میمیرم زنده میشم

نه بابا نگرانی هیچ بیماری بدی نباشحتی برای چت جی بی تی هم الان فرستادماونم میگ پایین بودن ویتامین و. ...

منم برا خوش مصنوعی فرستادم دیگه گفت مشکل گلبول نابالغ سفید و قرمز ...دقیق گزارش داده منم که تا سرچ کردم همش مربوط به سرطان بود

فرستادم میشه بی زحمت نگاه کنید ببین آخه چهار ماهه بی اشتهام لاغر شدم تا اونجایی که نگاه کردم کمبود و ...

هنوز تایید ندادن بیاد

گلم

چرا نداری؟؟

همین صفحه اول

با اخلاف ۱ عدد اینا کمخونی داری

یکی از همون هشدار هایی ک کنار نوشته برای تکرار

سر ویتامین ب ۱۲ هستش که کمه

حس میکنم از اون خانومایی هستی که اصلا اعتقاد به مکمل و ویتامین اینا نداری.... و نمیخوری