2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

470 بازدید | 17 پست

ظهر زنگ زدم ک تو‌خونه پوسیدم افسرده شدم بیا امروز بریم بیرون بگردیم گف باشه 

منم با خوشحالی پیتزا درس کردم ک بخوریم یا اینکه ببریم ماشین بخوریم اومده بهم میگ بریم امروز خونه مامانم شب و هم بمونیم اونجا

( هروقت ازش خواستم ببر بیرون منو گفته شامو هم بریم خونه مامانم منم قبول کردم ب قران ی ساعت بیشتر بیرون نمونده ک دیرررررهههههه بریم زود خونه مامانم زشته ) 

گفتم چرا هروق ک میگم بریم بیرون از دماغم میاری یا دنبال بهونه ایی 

من نمیخوام برم خونه مامانت.. 

اونم گف نمیریم 

منم کلی صدامو بردم هوا ک اگ نمیخ.استی بری چرا باعث شدی من این همه اذیت بکشم پیتزا درس کنم  وگرنه غذا داشتیم ..

خیلی ناراحتم بعد اینکه رفتم اتاق گریه کردم برقا رف دید ک برقا رف برگشته میگ پاشو امادشو بریم منم قبول نکردم تا حالا تو اتاق قهرم چند بار اومده ک بچه نشو منم گفتم

ر یدی تو کل روزم بچه ام از فردا نوزاد هم میشم گم شو 

از چشم 

خیلی عصبانیم خیلی 

(بازار طرفای مامانشه ب خاطر همون میگ بریم اونجا )

حتی اگه یه مکان مشخص هم اسم ببری برای بیرون رفتن هم میگه بریم خونه مامانم؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری ناراحت باشیآخه بیرون رفتن و گشتن چه ربطی به از این خونه به اون خونه شدن دارهاونم خونه خانواد ...

هر وقت میگم بریم بیرون میگ لبلس بردار بریم از اونجا خونه مامانم شبو بمونیم 

ی بار نشده من ادم حسابی برم بیرونو بگردم برگردم خونم 

خدایی خیلی بدبختم دلم میخواد الان قلبم واسته ازش خسته شدم 

هر وقت میگم بریم بیرون میگ لبلس بردار بریم از اونجا خونه مامانم شبو بمونیم ی بار نشده من ادم حسابی ب ...

شاید الان متوجه بشه

قهرو طولانی نکن. اما دلخوریتو واضح بهش بگو. بگو من نمیخوام برم جایی شب بمونم. وقتی میگم بریم بیرون دوست دارم دوتایی باهم وقت بگذرونیم یه تجربه‌ی جدید داشته باشیم

عیب نداره خودت خیلی ناراحت نکن اکثر مزدا همینن اونهایی که خوبن مال خر شانسا هستن

انقد گریه کردم چشام خستس 

ازش بدم میاد ر ید ب کل روزم انقد خوشحال بودم فقط خدا میدونس 

نمیدونم چ مرگش هروق میبره بیرون میک از اونجا بریم خونه مامانم مگ بیرون رفتن باید بری خونه مامانت روزه دیگ ایی برو اون روز ک من نگفتم بریم بیرون 😔

شاید الان متوجه بشهقهرو طولانی نکن. اما دلخوریتو واضح بهش بگو. بگو من نمیخوام برم جایی شب بمونم. وقت ...

مگ انسان ازوقتی منو گرفته همین خره ک خره 

چند سال هروقت گفتم بریم بیرون منوورداشته برده خونه مامانش

خب میرفتی چی میشد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

خداییی حق با تو ، اسی چرا خودت بهش پیشنهاد نمیده یه دوری بزنید تو بازارو شب برید پارک غذاتونو بخورید برگردید خونه خودتون

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

خلا هارو پر نکن. سکوت کن حرف نزن بذار اون بیاد بگه بریم بیرون بگردیم. یه مدتی دست از تلاش و پیشنهاد دادن بردار ببین اصلا به خودش زحمت میده تلاشی بکنه؟ 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

مامانش تنهاس؟ 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن