سلام و طول ادب🙋🏻♀️❤️✨
🟡⬅️این جریان امروز ذهنم رو درگیر کرده و از اونجایی که خودم به جایی نرسیدم، گفتم بیام از شما نظرخواهی کنم...
من یه دوست داشتم، از بچگی با هم رفیق بودیم، همسایمون هستن و تا همین دو_سه سال پیش هم اکثر مواقع می رفتم پیشش و. از خانواده خوب و نسبتا مرفهی هم هست..
تا اینکه کم کم اون بزرگ شد، من بزرگ شدم و از هم فاصله گرفتیم و این فاصله بیشتر از طرف اون بود؛ چونکه کمی مغرور و مودی هست. گذشت و گذشت و گذشت تا حالا که حدودا سه سالی میشه که همو ندیدیم و این دوستم گویا خیلی منزوی شدی و عزلت رو در پیش گرفته. مادرش هم چند وقتیه به مامانم مستقیم و غیرمستقیم میگه که به (لوک خوش شانش) یعنی من، بگو بیاد پیش فاطمه، همش توی خودشه و ناراحته که هیچ دوست و رفیقی نداره، تمام اوقاتش داره با گوشی سپری میشه...
اینم بگم که برای این دختر و خواهرش ، بالای خونه خودشون یه خونه جدید و باحال ساختن که مثلا خیر سرش افسردگیش رفع بشه و انواع و اقسام وسایل ارتباطی رو هم در دسترسش قرار دادن؛چیزایی که هر دختری آرزوی داشتنش رو داره...اما تاثیری براش نداشته.
حالا من موندم...🥲🥴 از یه طرفی یکی نیست بیاد خودم رو از این گنداب زندگیم نجات بده و میترسم ارتباطم با همچین آدمی بهم آسیب و ضرر وارد کنه،،، از طرفی هم دلم میسوزه و میگم شاید این یه ماموریت از طرف خدائه که من اسباب حال خوب یکی از بنده هاشو فراهم کنم...🙇🏻♀️🥸
نظر شما چیه ؟🤔🌝