2777
2789
عنوان

ماجرا از من➕ قضاوت و نظر از شما📢☕

160 بازدید | 11 پست

سلام و طول ادب🙋🏻‍♀️❤️✨

🟡⬅️این جریان امروز ذهنم رو درگیر کرده و از اونجایی که خودم به جایی نرسیدم، گفتم بیام از شما نظرخواهی کنم...

من یه دوست داشتم، از بچگی با هم رفیق بودیم، همسایمون هستن و تا همین دو_سه سال پیش هم اکثر مواقع می رفتم پیشش و. از خانواده خوب و نسبتا مرفهی هم هست.. 

تا اینکه کم کم اون بزرگ شد، من بزرگ شدم و از هم فاصله گرفتیم و این فاصله بیشتر از طرف اون بود؛ چونکه کمی مغرور و مودی هست. گذشت و گذشت و گذشت تا حالا که حدودا سه سالی میشه که همو ندیدیم و این دوستم گویا خیلی منزوی شدی و عزلت رو در پیش گرفته. مادرش هم چند وقتیه به مامانم مستقیم و غیرمستقیم میگه که به (لوک خوش شانش) یعنی من، بگو بیاد پیش فاطمه، همش توی خودشه و ناراحته که هیچ دوست و رفیقی نداره، تمام اوقاتش داره با گوشی سپری میشه... 

اینم بگم که برای این دختر و خواهرش ، بالای خونه خودشون یه خونه جدید و باحال ساختن که مثلا خیر سرش افسردگیش رفع بشه و انواع و اقسام وسایل ارتباطی رو هم در دسترسش قرار دادن؛چیزایی که هر دختری آرزوی داشتنش رو داره...اما تاثیری براش نداشته.

حالا من موندم...🥲🥴 از یه طرفی یکی نیست بیاد خودم رو از این گنداب زندگیم نجات بده و میترسم ارتباطم با همچین آدمی بهم آسیب و ضرر وارد کنه،،، از طرفی هم دلم میسوزه و میگم شاید این یه ماموریت از طرف خدائه که من اسباب حال خوب یکی از بنده هاشو فراهم کنم...🙇🏻‍♀️🥸

نظر شما چیه ؟🤔🌝

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂

همونجایی ک گفتی   خیرسرش افسردگیش خوب شه

میشه فهمید شما برای اون دختر دوست بشو نیستی بنظرم رابطه نباشه بهتره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ، نه

از آدم افسرده دوری کن

چون انقد حالتو بد میکنه که مجبور شی

برای دومین بار باهاش کات کنی

اصلا خودتو سبک نکن و نرو.....

من آدم افسرده دیدم همش می ناله

نمیتونی کنارش ۵ دقیقه دوام بیاری😑😣

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

سلام

عزیزم اگه تو باعث بشی اون دختر حالش خوب بشه

خدا دستت رو‌میگیره

انشاالله زندگی‌خودت هم سروسامان میگیره

کاری به مغرور بودنش نداشته باش

شایدم واقعا ماموریت الهی باشه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نه ، نهاز آدم افسرده دوری کنچون انقد حالتو بد میکنه که مجبور شیبرای دومین بار باهاش کات کنیاصلا خودت ...

آره، واسم خطرداره، مخصوصا که خودم هم همین تازگیا یکم جون گرفتم و حالم خوب شده... اما از طرفی هم دلم واسه مادرش میسوزه که تا الان چنددد بار از مامانم این درخواست رو داشته...

اما حرف شما هم درسته👌🏻😔

مرسی از نظرتون❤️

ماموریت از طرف خدا🤣 خدا نکشتت احساس پیامبرا رو گرفتی بخودت

😂😂😂 

دلم هوس انجام یه کار خیر و بشردوستانه کرده...

نمیدونم واقعا، بعد جای ناجور ماجرا هم اینه که مامانش میگه فاطمه خجالت میکشه به من زنگ بزنه یا پیام بده... یعنی من باید پیش قدم بشم.🥸

همونجایی ک گفتی خیرسرش افسردگیش خوب شهمیشه فهمید شما برای اون دختر دوست بشو نیستی بنظرم رابطه نباش ...

واااای😂🥴

اینو از روی شوخی گفتم... ولی مرسی از تیزبینی و نظرتون🌹❤️

سلامعزیزم اگه تو باعث بشی اون دختر حالش خوب بشهخدا دستت رو‌میگیرهانشاالله زندگی‌خودت هم سروسامان میگ ...

بله 👌🏻🌹

درسته، تا حالا هر خوبی به هرکی کردم خدا ده برابرش رو برام فرستاده. ولی این مسئله یکم خطیره... مرسی از نظرتون❤️

بله 👌🏻🌹درسته، تا حالا هر خوبی به هرکی کردم خدا ده برابرش رو برام فرستاده. ولی این مسئله یکم خطیره ...

عزيزم یادت باشه همیشه برای هر کاری که انجام میدی توکلت بخدا باشه تو قراره کار خیر کنی به خودش بگو مراقبت باشه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است