2777
2789

من و همسرم هر دو تا مون نه خیلی زیاد ولی به اندازه انجام واجبات و ترک محرمات مذهبی هستیم 

حجابم هم خوبه چادری نیستم روسریم هم خیلی سفت نیست اما حتی زمانی هم که ازدواج نکرده بودم لباس خیلی باز و شلوار کوتاه و از اینجور چیزا نمی پوشیدم 

الانم همون جوریم ارایش هم کمه چون احساس میکنم ارایش زیاد سن رو بالا میبره 

بعد الان فامیل های خودمون من رو میبین میگن شوهرت نمیزاره ناخون بزاری یا مو رنگ کنی و... 

بعد من میگم خودم نمی خوام ناخون بزارم چون دیگه نمیشه نماز بخونم از اول هم همیپ جوری بودم و هستم 

موهام رو هم فعلا دوست ندارم رنگ کنم 

میگن چرا مژه نمیزاری خب دلم نمی خواد من ریمل هم میزنم اذیت میشم 

واقعا یعنی چی هر کی ازدواج کرد باید همه ی این کار ها رو بکنه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده اصلا هر کاری دلت میخواد بکن 

من عقدم خالم می‌گفت چرا هیچ تغییری نکردی چرا موهاتو رنگ نمیکنی در صورتی که خودم اصلا دوست ندارم قبلا رنگ میکردم تو مجردی ولی الان خوشم نمیاد 

به روز هستم ولی آرایشم خییییلی کمه در حد ضد آفتاب بی رنگ و رژ و مداد چشم 

این چیزا اصلا مهم نیست هر جور راحتی همون کارو کن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_1w7z.jpg

اخه بدم میاد فکر میکنن شوهرم از مرد سختگیراس

من جات بودم یه بار میگفتم خودم همینطوری راحت ترم وقتی میبینم انقد اصرار به دخالت دارن یا منم میگردم به یه چیزی شون گیر میدم یا کلا ارتباطم رو کم میکنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نه...خودشون اعتماد به نفس ندارن...نمیتونن یکی دبگه رو ببینن که همینجوریبا خودش اوکیه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉