2777
2789
عنوان

گند زدممم

98 بازدید | 10 پست

دوستان من برای شام کاهو خورد کردم و شستم یعنی با محلول ضد عفونی کننده شستم بعد نوشته بود برای هر ۸ لیوان ۱ قاشق چایخوری بریزیم ولی من نمی‌دونم چند لیوان آب بود ولی یک قابلمه بزرگ پر بود و سه قاشق غذاخوری ریختم و بعد کاهو رو که خوردیم مزه ریکا میداد یعنی خوب آبکشی نکردم با اینکه سه بار آبکشی کردم الان چیزیم میشه چون یک بشقاب خوردم کاهو خالی🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی زیاد می‌ترسی و یبوست نداری،برگ سنا مکی بخر دوقاشق غذا خوری برگ سنا و یه کمی گل سرخ تو یه لیوان آب جوش بریز درش ببند بزار ده الی بیست دقیقه دم بکشه بعد صاف کن بخور پاکسازی میکنه  

اگه خیلی زیاد می‌ترسی و یبوست نداری،برگ سنا مکی بخر دوقاشق غذا خوری برگ سنا و یه کمی گل سرخ تو یه لی ...

نمیتونم هیچ کاری کنم چون از خونه نمیتونم برم بیرون الان همه جا بستس

درمان‌های آنی مسمومیت غذایی:

۱- قی کردن(استفراغ عمدی برای کسانی که فشارخون بالا دارن و مسمومیت دراثر نفت یا اسید مناسب نیست)

۲- دمنوش سنا و گل محمدی( بهترین درمان هست که تو پست قبلی دستورش رو گفتم)

۳- خوردن نمک( نمک دریا یا کوه بهتره)

۴- جوشانده ی آویشن( اگه گرمیت بالاست زیاد نخور، یه قاشق غذا خوری تو یه لیوان آب بجوشون یه استکان که موند صاف کن بخور،اگه طبعت زیاد گرم نیست که دو قاشق آویشن  توی دو لیوان بجوشون یه لیوان موند صاف کن بخور)