2777
2789

یه مدت کوتاهی هست که مشغول به کار شدم ..کارمم جوریه که خیلی با مردم در ارتباطم ...حالا تو این مدت سه چهار تا خواستگار برای همکارم اومده ...6 سال ازم بزرگتره البته ...حالا کاری به همکارم ندارم...برای خودم عجیبه بااینکه به خودم میرسم اندامم خوبه خوشتیپم قیافمم خوبه اما دریغ از اینکه حتی یه نفر بیاد جلو برا اشنایی...بنظرتون دلیلش چیه ..البته اینم بگم که من خیلی جدی با افراد غریبه صحبت میکنم ...خودم الان نه قصد اشنایی با کسی دارم نه قصد ازدواج ولی گاهی اوقات حس بدی میگیرم ..حس ناکافی بودن ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

منم تا حالا نداشتم با این سن 😂

فکر کنم بخاطر مسائل اقتصادیه تا چیزای دیگه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام منم تا حالا نداشتم با این سن 😂فکر کنم بخاطر مسائل اقتصادیه تا چیزای دیگه

سلام گل

خب چرا به ما که میرسن مسائل اقتصادی مهم میشه..برا بقیه انگار اصن این مسائل وجود نداره 😂

سلام گلخب چرا به ما که میرسن مسائل اقتصادی مهم میشه..برا بقیه انگار اصن این مسائل وجود نداره 😂

ببین شانس منو تو پشت کوه قافه ولی باید با یه چیزی دل خودمونو آروم کنیم 😬

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ناز و ادا هم خییییییلی مهمه

ما یکی رو داشتیم پیک می بود، یعنی اصلا یه چیز عجیبی

سر کپی و پیست کردن یه کلمه شروع میکرد به ناله کردن، یه پسره رو هی صدا میزد بره سیستمش رو درست کنه

هی خودشو میزد به مریضی، پسره رو صدا میزد براش آب ببره

تهشم مخ همونو زد که حقا درخور هم بودن😀😂

دختره هم‌دانشگاهیم هم بود، تو دانشگاه هم کلی پسر رو جمع کرده بود دورش با این حرکتا

اینکه تیپت شبیه بچه پولدارا باشه هم مهمه متاسفانه 

کلا چیزی رو به شخصیتت ربط نده و حس ناکافی بودن نکن

واسه اکثر مردم الان فقط ویترین مهمه و پول 

پسر خوبا کمن برای همین هنوز پیداشون نشده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.