2777
2789
عنوان

چرا همه میگن وقتی همسرامون برامون خرج میکنن لذت میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 67 پست
چون نامزد شما به بیماری خساست دچارنادم سالم از خوشخال کردن همسرش لذت می‌برهیرای همینه می‌گن زود ازدو ...

نمیدونم چطور حواسم به این نبود

چون بابام داداشام هرچقدم نداشتن بازم خرج میکردن برا زناشون من فک میکردم همه اینجورین

خیلی خستم احساس حقارت میکنم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خرج نکردی زیر زبونش مزه کرده این راحت طلبی

چجوری بگم بهش

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

چجوری بگم بهش؟

بگو مرد واسه خرج کردنه اگه خرج نکنی باهات قهر میکنم نگی کات یا طلاق

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

همین اول کار باهاش مطرح کن یا خسیسه یا زرنگه، همین جا تاپیک زیاد دیدم که به خاطر همین مسئله بعد از چ ...

عزیزم میشه بگی چجوری بگم بهش واقعا موندم 

از کارتم عکس گرف گفت میزنم

سر مانتو هم اینجوری کرد

گفتم نمیخواد بزار بمونه

الکی میگه نمیزنه

نامزدی یعنی دوره اشناییبیکاری عمرتو برای یه خسیس بذاری؟؟؟

عقدیم

بگو مرد واسه خرج کردنه اگه خرج نکنی باهات قهر میکنم نگی کات یا طلاق

همینجوری؟

چجوری بگم بهش

خودت فکر کن زن بگیری همه جوره حالتو خوب کنه هیچ خرجی هم نکنه دیگه خیلی پرروئیه بگیر ازش خب گفت کارتتو بده بگو زن نگرفتم شوهر کردم 

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺