2777
2789
عنوان

کنکوریا یا مشاورهابیاید لطفا

171 بازدید | 27 پست

نمرات کارنامه ...دنی ۱۹.۷۵از پارسال عربی ۱۹از پارسال ولی امسال ۱۷شد وزبان ۱۹.۵ امسال.فارسی ۱۹امسال وشیمی ۱۹ امسال زیست ۱۸.۷۵ امسال وریاضی ۱۹.۲۵امسال وفیزیک ۱۹.۵امسال وهمینطور سلامت وهویت هرکدوم ۱۶.۵ بنظرتون چه ترازی میده؟

میشه بگی منابعت چی بود لطفا 

برای عمومی و تخصصی 

و از کی شروع کردی

برای عمومی ها فیلم دیدی ؟ 

توروخدا 🙏🙏🙏

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی منابعت چی بود لطفا برای عمومی و تخصصی و از کی شروع کردیبرای عمومی ها فیلم دیدی ؟ توروخدا 🙏 ...

پشت کنکوری بود....سال اول تراز کنکورش ۸۹۰۰شد وسال دوم ۹۶۰۰....سال دوم فقط فیزیک آنلاین با شجاعی گرفت ویه کلاس جمع بندی زیست با یکی از معلم‌های مطرح شهرمون حضوری گرفت ....ولی کلا تو دوران دبیرستان شیمی با مرادی وریاضی با کرمی و فیزیک با میر حسینی بود که از میرحسینی راضی نبود ...منابعش سال دوم قوی تر بود کتابهای آیکیو همه درسا وکتاب شیمی تیتانیوم ویه سری کتاب دیگه ....منابعش بعد نتایج نصف قیمت میفروشه تمیز ن

پشت کنکوری بود....سال اول تراز کنکورش ۸۹۰۰شد وسال دوم ۹۶۰۰....سال دوم فقط فیزیک آنلاین با شجاعی گرفت ...

مرسیییییی ممنونم که گفتید 🌸🌸💖💖💖💖💖🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رتبه ی سال اولش رو میدونی؟

خیلی باشد ۱۸یا ۲۰هزار کشوری بود و۱۲هزار منطقه که واسه پزشکی تعهدی روی مرز بود که نیاورد وخداروشکر که نیاورد چون امسال رتبش خیلی بهتر میشه ومشاورش گفته امکان روزانه آوردنش هست