2777
2789

شماره رو بلاک کن

التمام🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنی نداره که اگه نمیخواستی نباید میگرفتی یا گرفتی زنگ نزن بیخیال شو یا هم اگه میخوای زنگ بزن بهش حرف بزن ولی بنظرم اینکارو نکن 

من نبود رو به کمبود ترجیح میدم https://daigo.ir/secret/71666606131

خب بهش پیام یا زنگ بزن

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

هیچی نبادا تماس بگیری

میگم شماره داده واسه آشنایی خوشش اومده ازم خوب شماره منو نداره ( منم میخواستم آشنا شم باهاش ک ببینم چجور ادمیه اینا )ولی خوب من نمی‌خوام سمتش برم هر چند خودش شماره داده ولی خوب منم نرم اون شمارمو نداره ک بیاد

🤍

چیکار کنی نداره که اگه نمیخواستی نباید میگرفتی یا گرفتی زنگ نزن بیخیال شو یا هم اگه میخوای زنگ بزن ب ...

نمی‌خواستم بگیرم نمیرفت منم داشتم میرفتم سمت محلمون نمی‌خواستم همسایه ها ببینن پشتم حرف باشه یا بابام بفهمه مجبور شدم شماره رو بگیرم که بره حالا داشتم فکر میکردم شاید آدم خوبی باشه و اینا ولی خو نمیتونم پیام بدم اگه می‌تونستم که تو همین دو روز داده بودم از طرفی هم اون شمارمو نداره

🤍

میگم شماره داده واسه آشنایی خوشش اومده ازم خوب شماره منو نداره ( منم میخواستم آشنا شم باهاش ک ببینم ...

کجا شماره داد 

چی شد که خوشش اومد 

شماره دادن خیابونی به ازدواج منتهی نمیشه اکثرا 

چون اعتماد نمیکنن به دختری که شماره دادن و گرفته