2777
2789
عنوان

هوس انبه کرده بودم رفتم خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 80 پست

هییییییی                                                                                                                                                                                                                         چیکار کنیم خواهررر

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی خریدیواای اگه انبه ارزون نشه من افسردگی میگیرم عاشقشم حداقل دونه ای ۶۰ بشه

دو تا اسکاج.دو دست لیوان.یه برچسب کابینت.یه جفت جوراب.یه سفره یه بار مصرف.همشونو ارزون قیمت ترینارو برداشتم قیمت‌ها خیلی بالا بود

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

دو تا اسکاج.دو دست لیوان.یه برچسب کابینت.یه جفت جوراب.یه سفره یه بار مصرف.همشونو ارزون قیمت ترینارو ...

بازم خیلی شده همه اینا با ۵۰۰ تومن؟؟؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

چقدر گرون! من نمیگم چند خریدم دلت نسوزه یه وقت 😅

بگووووو

اتفاقا از خدام بود یکی بگه ارزون خریده بدونم ارزون تر هم میشه 

کدوم شهری

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بگووووواتفاقا از خدام بود یکی بگه ارزون خریده بدونم ارزون تر هم میشه کدوم شهری

فکر نمیکنم ارزونتر بشه ایران همه ی قیمتا سیر صعودی داره. با دلار میره بالا بعد دلار ارزون میشه قیمتا همون بالا میمونه. من ایران نیستم. یه بسته انبه خریدم توش ۴ تا انبه ی بزرگ و رسیده بود حدود ۱۶۰-۱۷۰ تومن.

من شیر انبه میخورم محشره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نمیدونم یکی برا خودم دو تا برا آبجیام گرفتمچن تا گرفتی انقد شد؟

قیمتش همینه 

منم یکی گرفتم 100 و خورده ایی شد 

پول مون بی ارزش شده دیگه متاسفانه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕