2777
2789
عنوان

هوس انبه کرده بودم رفتم خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ شاید هیچی نشه ولی واسه یک دونه میوه گرونه💔😂

یادش بخیر چهار پنج سال پیش جنوب بودم از پاکستان برامون جعبه ای میاوردن کیلو سی چهل تومن بود در حد ترکیدن میخوردم من اصلا با یکی دوتا انبه نمیتونم بخورم باید یه دل سیر انبه بخورم سالی یبار و بیخیالش بشم تا سال بعد امسال نخریدم خیلی گرونه

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
فکر نمیکنم ارزونتر بشه ایران همه ی قیمتا سیر صعودی داره. با دلار میره بالا بعد دلار ارزون میشه قیمتا ...

اون که اره ولی هر میوه فصلی اولش گرون تره

کجایی؟؟نوش جااان

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

امضات رووو

طرف خیلی رو مخم راه رفت دیگه اینو نوشتم میخوای بخونی برو تو اینترنت سرچ کن تاحالا هنرمند یا سلبریتی معروف از نزدیک دیدین نی نی سایت از صفحه 6 7 دعوامون شروع میشه

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

منم دوس دارم و میخرماز تره بار اول صبح میگیرم انبه شیرین رسیده کیلویی ۲۰۵

چقد خوب کیلویی چن تا میشه کدوم شهر

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

یادش بخیر چهار پنج سال پیش جنوب بودم از پاکستان برامون جعبه ای میاوردن کیلو سی چهل تومن بود در حد تر ...

۳۵ سال پیش که نمیدونستیم انبه چیه دوستامون از پاکستان برامون میاوردن مامانم فریز میکرد ذر طول سال میخوردیم . یخ بار به همه فامیلا دادیم همشون پس فرستادن هیشکی دوست نداشت