2777
2789
عنوان

پز دادن

41 بازدید | 2 پست

چرا بعضی ها دنبال پز دادن هستن با مدرک تحصیلی /با ماشین /خونه و مستغلات /با زندگی با همه چی فقط دنبال پز دادن هستن یعنی هدف اونها تو زندگی فقط قیافه گرفتن و پز دادن هست اگر بالاتر از خودشون ببینند خردش میکنن یا له اش میکنن چرا ؟

من تو زندگی ام خیلی از اینجور آدم ها بهم ضربه زدن که خودشون رو نشون بدن کم نیارن چطوری رفتار کنم خیلی ناراحتم میکنه این قضیه

میدونی اینجور آدما بخاطر کمبودهای اخلاقی ونواقص شخصیتی وجودشون سعی میکنن با چیزهایی مثل ماشین،لباس وکلا چیزهای بیرونی سرپوش بزارن و باغرور وتکبر به دیگران بی احترامی کنن

وبا این کارهای غیر انسانی ابراز وجود ودیده شدن میکنن دوست دارن جلب توجه کنن،سعی کن تا جایی که میتونی از این جور آدما فاصله بگیری وهمیشه حریم شخصیتی،حریم کاری و اجتماعی و حریم خانوادگی رو حفظ بکنی واجازه ندی هیچکس به تو بی احترامی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.