2777
2789

خیلی گنده بود و همش صدا میداد یهو رفت تو شالم همچین جیغ زدم شالمو در اوردم خیییلی بدجور ترسیدم بنظرتون بچم چیزیش نشده؟😭

نکنه قلبش وایساده باشه 😭😭😭

اگه چیزیش شده باشع علائمش چیه تو رو خدا بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم ایشالله که خیره چیزی نشده 

خدا رو شکر که تو سه ماهه اول نیستید 

یکم آب بخورید و نفس عمیق بکشید🙏🥰

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

فعلا علائمی ندارم چون تازه ترسیدم ده دقیقه هم نشدهمیشه علائمشو بگید

خب پس واقعاً جای نگرانی نیست اگر خدایی نکرده اتفاقی می افتاد همون اول میوفتاد عزیزم 

دعا کنید برام🩷 

اگه درد زیرشکم و لکه بینی نداری چیزی نشده 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بچه پنج ماهه مگه به جیرجیرک بنده که الکی بیفته،فردا برو  بهداشت ضربان قلبشو گوش کن که خیالت راحت باشع

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

اخ نکنه ازاین سوسک قرمزا بزرگ میگی   

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺