2777
2789
عنوان

زندانی ام

1060 بازدید | 83 پست

بچ ها 20 سالمه پدرم نه میزاره برم دانشگا نه هیچ کلاس و ورزشی ن اموزش رانندگی به معنای واقعی زندانیم ازدواجم جور نمیشه خلاص شم واقعا دیگ نمیدونم چیکار کنم راه حلی ندارید

کاربری دست دو نفره دوستان

تک فرزندی؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو بودم ۲۰ سالمه

اما اینقدر گریه داد و قال راه انداختم الان هم دانشجو ام هم شاغل 

بماند ک صبح یواشکی میرفتم سرکار 

سر آینده ام با هچکی شوخی ندارم

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

دلیلش چیه

مریضه بخدا نمیدونم هرجایی میگم میگ اونجا پره پسره انگار تو دانشگا قراره پسرا منو بخورن یا کلاس موسیقی و و ورزش و خراب بودن میدونه دیگ خستم بخدا هیچ وقت نمیبخشمش عاشق یکی ام بودم نزاشت باهاش ازدواج کنم فقط داره زجرم میده

منم مثل تو بودم ۲۰ سالمهاما اینقدر گریه داد و قال راه انداختم الان هم دانشجو ام هم شاغل بماند ک صبح ...

چیکار کنم اخه داد و قال را بندازم میگیره مث سگ کتکم میزنه

نه عزیزم

خب همه بچه ها خونه این مشکل داشتن یا دارن؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

وا برو دوست پسر پیدا کن حداقل ازدواج کن راحت شی من ۲۱ سالمه ۳ تیر عقدم بود تقریبا هم سنیم نزار کسی ب ...

تو حداقل اینو نگو فزوخی به اصطلاح محدثه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محتاجِ دعاتونم

عین مجردیای من....حالا پدر ناپدر ما یه عروسی یه عزا نمیذاشت بریم ....حتی فحش وبددهنی میکرد کوچیکی کتک هم میزد ....بدبختی هممون هم دیر ازدواج کردیم من ۳۴ازدواج کردم خلاص شدم الانم دستور میده باید چادر سر کنید دست بردار نیس تو این مسئله مام خونه ی اون میریم سر میکنیم .....به معنای واقعی خلاص شدیم اما متاسفانه مریضه مادرمون میخواد بریم پرستاریشونو بکنیم میگیم بابا میاییم کاراتونو بکنیم وغذاتونم بمزیم بریم میگه نه باید ۲۴ساعته باشین خواهرمو میگه منو بخاطر پسرم انداخت بیرون که سروصدا میکنه اعصابم نمیکشه اما خواهرم چون شوهر نداره میگه بیاد پرستار ما بشه خونه زندگیشو ول کنه امروزم دعوا کردن خواهرمو انداخته بیرون روانیه خودشم نمیمره راحت شیم ۸۶سالشه از خدا بی خبر....مادرم این وسط تباه شده 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍