کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مریضه بخدا نمیدونم هرجایی میگم میگ اونجا پره پسره انگار تو دانشگا قراره پسرا منو بخورن یا کلاس موسیقی و و ورزش و خراب بودن میدونه دیگ خستم بخدا هیچ وقت نمیبخشمش عاشق یکی ام بودم نزاشت باهاش ازدواج کنم فقط داره زجرم میده
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
عین مجردیای من....حالا پدر ناپدر ما یه عروسی یه عزا نمیذاشت بریم ....حتی فحش وبددهنی میکرد کوچیکی کتک هم میزد ....بدبختی هممون هم دیر ازدواج کردیم من ۳۴ازدواج کردم خلاص شدم الانم دستور میده باید چادر سر کنید دست بردار نیس تو این مسئله مام خونه ی اون میریم سر میکنیم .....به معنای واقعی خلاص شدیم اما متاسفانه مریضه مادرمون میخواد بریم پرستاریشونو بکنیم میگیم بابا میاییم کاراتونو بکنیم وغذاتونم بمزیم بریم میگه نه باید ۲۴ساعته باشین خواهرمو میگه منو بخاطر پسرم انداخت بیرون که سروصدا میکنه اعصابم نمیکشه اما خواهرم چون شوهر نداره میگه بیاد پرستار ما بشه خونه زندگیشو ول کنه امروزم دعوا کردن خواهرمو انداخته بیرون روانیه خودشم نمیمره راحت شیم ۸۶سالشه از خدا بی خبر....مادرم این وسط تباه شده
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍