2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 88 پست
مال من تا آخرين روز يكيش كمرنگ بود نگران نباش ولي حتي اگه ي روز از پريودتونم بگذره ميتونيد يه بتا چ ...

حتمان بعد بی بی چک دوباره ای که بزنم میرم عزیزم

مرسی از راهنماییت

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خطت در تست یا کبت رو نشون میده .احتمالا کیت مشکلی داره .یه بار دیگه امتحان کن عزیزم .ایشالا +ه

چیو نشون میده؟

سینه هات یا نوکشون درد میکنه؟؟ میشه از علائمت بگی

اره از دوهفته پیش خیلی درد میکنه یک چیزه دیگه که نظرم و جلب کرد تا حالا نداشتم نزدیک پریودم ترشح سفید و شفاف بود و تیر کشیدن تخمدان که اینبار دارم

مطمینا مثبته مال منم دقیقا اینطوری بود حتی دو روز مونده به موعدم اینطوری بود که هر روز که میگذشت استفاده میکردم بی بی چکم خط دوم پررنگتر میشد واسه آز خون بزار موعدت بگذره که نیاز به تکرار نباشه.پیشاپیش تبریک عزیزم.

نگران‌نباش عزیزم این مثبته مطمینا چون قسمتی که باید مقدار اچ سی جی رو نشون بده پررنگ‌شده

انشالله همینی که میگیه عزیززززززززززززززم

مطمینا مثبته مال منم دقیقا اینطوری بود حتی دو روز مونده به موعدم اینطوری بود که هر روز که میگذشت است ...

مرسی عزیززززززم اره 5شنبه میرم آزمایش که دو روز گذشته باشه از موعدم

مرسی عزیززززززم اره 5شنبه میرم آزمایش که دو روز گذشته باشه از موعدم

منم الان تو اقدامم برای بار دوم .بنظرتن قبل از موعد پری آز نشون‌میده اگه باردار باشی ؟مثلا ۲ روز قبلش ؟ یا ممکنه بعد از بک هفته تاخیر پری بی بی چک‌منفی نشون بده اما باردار باشی ؟

منم الان تو اقدامم برای بار دوم .بنظرتن قبل از موعد پری آز نشون‌میده اگه باردار باشی ؟مثلا ۲ روز قبل ...

من به اصرار همسرم یک هفته قبل پریودم رفتم آزمایش که منفی نشون داد 

دو روز پیش بی بی زدم هاله افتاد امروزم موعدمه تست کردم خط افتاد

اره خیلیا همینجا بودن بعد پریود بی بی منفی دیدن بعد ازمایش دادن دیدن باردارن عزیزم