2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 88 پست
نه عزیزم .حوصله جواب منفی شنیدن از آز رو نداشتم به جاش رفتم یه پروژسترون زدم .اما....اما من فک مبکنم ...

حالا میرفتی مطمئن میشدی خواهر

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه اگه باردار بودم بی بی نشون میداد درسته ؟ بعد از ۸ روز تاخیر ؟

اره نشون میداد ولی بودن اینجا کسایی که ده روز تاخیر بی بی منفی بوده ولی آزمایششون مثبت شده

[QUOTE=55173622]اره نشون میداد ولی بودن اینجا کسایی که ده روز تاخیر بی بی منفی بوده ولی حالا اگه تا ...

من دو ماهه اقدامم ولی فردا میرم آزمایش خون انشالله

انشالا بحق حضرت علی که برام خیلی عزیزه جواب مثبت رو فردا بزاری همینجا 

الههی آمین همچنین واسه شما

سلام من صبح ساعت ۵ بی بی گذاشتم ی هاله خیلی خیلی کمرنگ که دیده نمیشد بی بی چک و باز  کردم ببینم خط نیست که رنگش بیوفته دیدم ن ی خط کمرنگه الان رفتم ببینم با واسه تو یکی هست دیدم کلا پرنگ شده

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید
سلام من صبح ساعت ۵ بی بی گذاشتم ی هاله خیلی خیلی کمرنگ که دیده نمیشد بی بی چک و باز  کردم ببینم ...

حتمان درسته عزیزم

حتمان درسته عزیزم

صبح خیلی کمرنگ بود حتی با دستمال خشک کردم باز کردم ببینم ی موقع سایع خط نیوفتاده دیدم ن ولی یخط کمرنگ کمرنگ بود الان اومدم دیدم کاملا پرنگه

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید
صبح خیلی کمرنگ بود حتی با دستمال خشک کردم باز کردم ببینم ی موقع سایع خط نیوفتاده دیدم ن ولی یخط کمرن ...

فردا هم دوباره تست کن 

صبح خیلی کمرنگ بود حتی با دستمال خشک کردم باز کردم ببینم ی موقع سایع خط نیوفتاده دیدم ن ولی یخط کمرن ...

این نسانه ی بارداریه .مبارک باسه .برای من هم در اولین بارداریم همینجوری بود خیلی خیلی کمرنگ 

این نسانه ی بارداریه .مبارک باسه .برای من هم در اولین بارداریم همینجوری بود خیلی خیلی کمرنگ 

خداکنه الان قشنگ پررنگ شده دوتا خط معلومه همون بی بی چک گفتم شاید خرابع اخه صبح فقط هاله