2777
2789

من سیب زمینی نگینی ریز کردم سرخ کردم با سس قرمز تند خیار شور 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سالاد الویه

سالاد ماکارونی 

سیب زمینی‌و همبر

سیب زمینی و تخم مرغ 

ناگت مرغ

لوبیا و قارچ

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من سیب زمینی نگینی ریز کردم سرخ کردم با سس قرمز تند خیار شور

به به

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

سالاد ماکاران

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

من می‌خواستم سالاد ماکارونی درست کنم خیارشور و ذرت نداشتم دیگه تصمیم گرفتم شام همون غذای باقیمانده قورمه سبزی ظهر رو دیگه بذارم برای شامشون هله هوله‌ام هست فعلاً برق رفته برق که اومد بستنی می‌خوریم   فیلم می‌بینیم تمام

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
نوش جون عزیزم

قربونتت شماهم وقت میست بنطرم ب همین غذه اکتفا کن😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
مرغ بزار تو فر

همه جا دود میشه از هر طرف فر دود میزنه بالا. با اینکه یکم اب هم گذاشتم داخلش باز همیشه همین طوره

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

با همسرم قهرمناهار نداشتم زنگ زدم برام خرید فرستادالانم باید شام بخرهپریودم میشم از فردا هم هیچی نمی ...

خوشبحالت

فدات💞

مگه سس قرمز تند داریم واااایی نمیدونستم خوشمزه هم میشه 

قربونتت شماهم وقت میست بنطرم ب همین غذه اکتفا کن😂

دیروز درست کردم سیب زمینی سرخ شده با مرغ و جگر