بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
سعی کن روی عزت نفست کار کنیخودت رو دوست بدار هر روز برای خودت یه کار مثبت انجام بده هیچ وقت از کسی ج ...
اون تاپیکت قفل بود
ببین فک کنن بچه خودشونه باید تلاش کنن ببرنش کمپ اشنای ما پسراخرش دهه ۷۰ و ۸۰ معتاد شده بود شوهرش هم فوت شده بود با این حال اینقدر فرستادنش کمپ و خونشون عوض کردن بالاخره یه کمپی که رفت خیلی مشاوراش خوب بودن و اینم دیگه خسته شده بود ترک کرد باید ببینیش قد بلند هیکلی یه درصد فکر نمیکنی این بشر یه زمان معتاد بوده بعد هم ازدواج کرد الانم دو تا بچه داره وضع مالیش هم خداروشکر خوب شد الان یه نخ سیگار هم حتی نمیکشه