2777
2789
عنوان

فیلم زن و بچه📽

8844 بازدید | 26 پست

•دیشب اکران عمومی فیلم زن و بچه بود که توی فستیوال کن هم حضور داشت.سلیقه ای هست من دوسش داشتم🍿

"پریناز" دیشب بسیار ناز و مهربون بود💗

"👩🏻‍⚕️📚☕"

منم دوستش داشتم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه اسپویل کنی

آره عزیزم

درمورد خشونت خانگی و مشکلات زنانه
مهناز(پریناز ایزدیار) میخواد دوباره ازدواج کنه ولی طرف یعنی حمید(پیمان معادی) از اول میخواد بچه‌هاش تو زندگی جدیدش نباشن همه چی رو قایم میکنه. شب نامزدی یه اتفاق خیلی تلخ برای پسرش می‌افته که و از همون‌جا همه‌چی میریزه بهم. مهناز عصبی میشه از همه مردای زندگیش دل میکنه و فقط دنبال اینه که حق بچه‌هاشو بگیره و رابطش با نامزدش به هم میخوره و از اینجا به بعد هر کاری میکنه تبدیل به چالش میشه تو زندگیش

"👩🏻‍⚕️📚☕"

سلام ببخشید وقتتون میگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید

کلاس های آموزشی که می‌دیدید  بعدش چیکار میکردید؟ مثلا یک کلاس ۳ساغته زیست آفلاین میدید یا انلاین؟ بعدش چه تستی میزدید؟  چجوری تست میزدید؟ مضربی؟

اون مطلب کلاس آنلاین مثلا اگ تستی تدریس شده و.. کی مرو می‌کردید و میخوندید؟ همون بعد کلاس یا روز بعد؟ 

کل مطالب هفته چجوری میشه آخر هفته مرور کرد!!زیاد میشه که و همینطور کل مطالب ماه اخر ماه مرور کردن!! 

بنظرتون آزمون تابستون شرکت کنم یا ن؟

میدونم سوالام زیاده اگر دوست داشتید جواب بدید❤️❤️🌸🌸

سلام ببخشید وقتتون میگیرم ممنون میشم راهنماییم کنیدکلاس های آموزشی که می‌دیدید بعدش چیکار میکردید؟ ...

سلام عزیزم وقتت بخیر💗

من کلاس‌ها رو معمولاً آفلاین میدیدم چون راحت‌تره که جلو بزنی نگه داری یادداشت برداری. برای زیست اگه کلاس ۳ ساعته بود همون روز میدیدم بعدش یه استراحت می‌کردم و بلافاصله میرفتم سراغ تست. تستای همون مبحثو از کتاب تست میزدم؛مضربی زدن هم بستگی داشت اگه مطلب برام کامل جا افتاده بود و نیاز به تست بیشتر نبود،مضربی در غیر این صورت کامل تست میزدم بیشتر دنبال این بودم کامل یاد بگیرم نه اینکه فقط با زمان رقابت کنم.

مرور درس کلاس هم بستگی داشت اگه سنگین بود فرداش کامل مرور می‌کرد اگه سبک‌تر بود همون شب سریع برمیگشتم روش. در کل سعی میکردم فاصله نیفته چون هرچی عقب بندازی سخت‌تر میشه برگردی.

مرور هفتگی برام ثابت بود مثلاً جمعه یا پنجشنبه، هر چی تو هفته خونده بودم همون مباحثو فقط مرور میکردم نه همه کتاب. آخر ماه هم خلاصه‌ها و تست‌های مهمو یه دور میزدم. لازم نیست همه چی از اول خونده بشه فقط نکات کلیدی مرور شه کافیه.

در مورد آزمون تابستون اگه حس میکنی میتونی توش شرکت کنی بدون اینکه خسته شی یا کیفیت مطالعت بیاد پایین حتماً شرکت کن. کمک میکنه بفهمی کجایی مخصوصاً اگه تازه شروع کردی.ولی اگه حس میکنی هنوز استارت جدی نزدی یا برنامه‌ت ریخته‌ نشده، فعلاً تمرکزتو بذار روی تثبیت مباحث.

قدم‌به‌قدم برو جلو موفق باشی✨

"👩🏻‍⚕️📚☕"

حالا واقعا پریناز بازیش خوب بود؟ فیلم در حد کن بود جدی؟

آره بازیشون خیلی خوب بود ولی در کل خود فیلم نسبت به ساخته های قبلی روستایی ضعیف تر بود

"👩🏻‍⚕️📚☕"

سلام عزیزم وقتت بخیر💗من کلاس‌ها رو معمولاً آفلاین میدیدم چون راحت‌تره که جلو بزنی نگه داری یادداشت ...

مممنونم عزیزم لطف کردید

خیلی دوست دارم خلاصه نویسی کنم ولی نمیتونم .. میشه راهنماییم کنید

بعد خوندن مطلب تست میزدید بعد خلاصه نویسی می‌کردید که نکات تیت ها هم باشه توش درسته؟

فیزیک و شیمی و ریاضی و.. هم خلاصه نویسی میکردید؟چجوری 

❤️🥲

مممنونم عزیزم لطف کردیدخیلی دوست دارم خلاصه نویسی کنم ولی نمیتونم .. میشه راهنماییم کنیدبعد خوندن مط ...

خواهش میکنم عزیزم🌸

ببین خلاصه‌نویسی چیزی نیست که از اول بلد باشی با تمرین جا می‌افته. من خودم اول کار گیج میشدم چی بنویسم، ولی کم‌کم قلقش اومد دستم. اول از زیست شروع کن چون نکته‌محوره و خیلی خوب می‌شه براش خلاصه نوشت.

آره دقیقاً بعد از خوندن و تست زدن مینشستم نکات مهم متن و تستا رو به زبان خودم مینوشتم. مخصوصاً چیزایی که اشتباه زده بودم یا سخت‌تر بودن.
برای زیست خلاصه‌هام بیشتر تیتر و کلمه‌کلیدی بودن. واسه شیمی هم بیشتر فرمول و تیپ تست‌ها.
فیزیک و ریاضی نه به اون شکل ولی فرمول‌ها و نکته‌های پرتکرار یا اشتباه‌دار رو جدا تو یه برگه مینوشتم و هر بار مرورشون میکردم.

خلاصه‌نویسی نباید جزوه‌نویسی باشه؛ باید انقدر خلاصه باشه که تو مرور آخر فقط اونا رو بخونی. اولش شاید سخت باشه ولی جا می‌افته

"👩🏻‍⚕️📚☕"

ممنون عزیزمچندتا تست میزدید بعد خلاصه نویسی؟

اول یه درس رو کامل میخوندم (مثلاً یه گفتار زیست یا یه مبحث فیزیک) بعدش حدود ۲۰ تا ۳۰ تست آموزشی از همون مبحث میزدم مخصوصاً اگه اولین بارم بود اون مبحث رو میخوندم
بعد که تستا رو تحلیل میکردم، نکاتی که جا انداخته بودم یا اشتباه زده بودم رو مینوشتم تو خلاصه‌هام. خلاصه‌ها از رو خود درس نبودن از رو تست و اشکالام بودن. اینطوری هم جمع‌وجور درمی‌اومدن، هم مفید.
وقتی تو یه مبحث قوی‌تر میشدم، خلاصه‌نویسی کمتر میشد و بیشتر با تست‌مرور جلو میرفتم، چون اون موقع دیگه بیشتر نکات رو تو ذهن داشتم.

"👩🏻‍⚕️📚☕"