سلام عزیزم وقتت بخیر💗
من کلاسها رو معمولاً آفلاین میدیدم چون راحتتره که جلو بزنی نگه داری یادداشت برداری. برای زیست اگه کلاس ۳ ساعته بود همون روز میدیدم بعدش یه استراحت میکردم و بلافاصله میرفتم سراغ تست. تستای همون مبحثو از کتاب تست میزدم؛مضربی زدن هم بستگی داشت اگه مطلب برام کامل جا افتاده بود و نیاز به تست بیشتر نبود،مضربی در غیر این صورت کامل تست میزدم بیشتر دنبال این بودم کامل یاد بگیرم نه اینکه فقط با زمان رقابت کنم.
مرور درس کلاس هم بستگی داشت اگه سنگین بود فرداش کامل مرور میکرد اگه سبکتر بود همون شب سریع برمیگشتم روش. در کل سعی میکردم فاصله نیفته چون هرچی عقب بندازی سختتر میشه برگردی.
مرور هفتگی برام ثابت بود مثلاً جمعه یا پنجشنبه، هر چی تو هفته خونده بودم همون مباحثو فقط مرور میکردم نه همه کتاب. آخر ماه هم خلاصهها و تستهای مهمو یه دور میزدم. لازم نیست همه چی از اول خونده بشه فقط نکات کلیدی مرور شه کافیه.
در مورد آزمون تابستون اگه حس میکنی میتونی توش شرکت کنی بدون اینکه خسته شی یا کیفیت مطالعت بیاد پایین حتماً شرکت کن. کمک میکنه بفهمی کجایی مخصوصاً اگه تازه شروع کردی.ولی اگه حس میکنی هنوز استارت جدی نزدی یا برنامهت ریخته نشده، فعلاً تمرکزتو بذار روی تثبیت مباحث.
قدمبهقدم برو جلو موفق باشی✨