2777
2789
عنوان

با احساسات خودم درگیرم

171 بازدید | 18 پست

یکی از همکلاسی های سابق سعی میکنه دلمو به دست بیاره با پیام های گاه به گاه اما مستمرش

از اینور خودم سعی میکنم دل یه بنده خدایی رو به دست بیارم با پیام های گاه به گاه اما مستمرم

هر دوشون هم با شخصیتن .. به همکلاسیه وسط حرفام گفتم از یکی خوشم میاد که امیدوار نشه اما همچنان تلاش میکنه.. به این مردی که دوسش دارم هم ریز و مبهم ابراز علاقه کردم اما منو نرونده از خودش و میدونم شرایط جفتمون طوریه که سخته رسیدنم بهش‌‌.. با این حال دوست دارم آروم و از همین فاصله دور باشم و حضورش روتماشا کنم

دلم هم برا اون همکلاسی میسوزه، هم خودم و هم حتی مردی که خودم دوسش دارم.. از همه بیشتر برا خودم.. انگار وسط یه درام غمگینم.. 

هر سه هم بالغیم و سن کمی نداریم بگم احساسات بچگانه است و فراموش میشه و... زندگی واقعا تو سختی دادن به من تو هرمسئله ای اصلا کم کاری نمیکنه

دلت به حال کسی نسوزه الکی فقط خودت در نظر بگیر ببین کدوم واقعا دوست داری .ضمنا اون همکلاسی هم اگه دو ...

من مردی که دوستش دارم انتخابمه اما نمیدونم تصمیمش چیه .. ادم مرموز و ساکتیه و به ندرت میتونم بفهمم به چی فکر میکنه 

در موردهمکلاسی هم آب نمک نیست. بهش چند باری هم گفتم دلم گیر یکی دیگه است ولی خودش مدام پیام میده.. بیشتر از این چیکار کنم به نظرت؟ بلاک هم نمیشه کرد چون انسانیه که به شدت شکننده است و سابقه افسردگی شدید داشته.. بخوام هر واکنش شدیدی نشون بدم از نظر روحی قطعا اسیب میبینه.. فقط میتونم ارتباط رو کنترل شده نگه دارم که نتونه از این نزدیک تر بشه. با این حال من فکرم به این راه حل رسیده. شما اگه نظری داری خوشحال میشم بشنوم چون نمیخوام به کسی اسیب برنم و همین تلاش این همکلاسی خودمو هم به هم ریخته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم ولی قطعا طرف تو پیام دادن دل بسته ت میشه و اونوقت سخت تره براش دل کندن .من اگه جای شما بودم قطعا منتظر همونی میموندم که دلم باهاشه حتی اگه طول بکشع و اون هم کلاسی رو بلاک میکردم حتی اگه افسرده بشه .شما مسوول روحیه اونطرف نیستید و میدونم ادامه دار شدن پیام دادنش باعث میشه سخت تر بشه براش جدایی و اسیب بدتری میبینه

درسته عزیزم ولی قطعا طرف تو پیام دادن دل بسته ت میشه و اونوقت سخت تره براش دل کندن .من اگه جای شما ب ...

ممنونم از راهنماییت

چون حفظ ارتباط کنترل شده با این شخص هم برام تبدیل به استرس بزرگ شده و با توجه به شرایط روحیش نمیدونستم چیکار کنم.. جالبه که همیشه خودم راحت و بیرحمانه نظر میدم اما به زندگی خودم که رسیده شدم یه ادم بی منطق و احساساتی که نمیدونه چیکار کنه!! بلاکش میکنم حتما.. 

و ممنونم گفتی منتظر میموندی.. قوت قلب بود برام تواین برزخی که توش هستم.

ممنونم بابت راهنماییت. کمک بزرگی بود🤍

چیشد اسی بلاکش کردی؟

نه عزیزم.. تلگرام نرفتم هنوز .. چون پیام داده میدونم منتظره و نمیخوام چراغ تلگرامم روشن بشه وقتی اونم هست..  ولی امشب بلاکش میکنم. خدا کنه اذیت نشه و دچار فروپاشی روحی نشه🥲

نه عزیزم.. تلگرام نرفتم هنوز .. چون پیام داده میدونم منتظره و نمیخوام چراغ تلگرامم روشن بشه وقتی اون ...

همکارید حالا میخوای بلاکش نکن بهش بگو لطفاً دیگ بمن‌ پیام نده اگر بار دیگر پیام بدی بلاکت میکنم

همکارید حالا میخوای بلاکش نکن بهش بگو لطفاً دیگ بمن‌ پیام نده اگر بار دیگر پیام بدی بلاکت میکنم

همکار نیستیم ولی هم کلاسی سابق هستیم و چون هنوز با اساتید مشترکمون در ارتباطیم و کار تحقیقی میکنیم متاسفانه با هم مجبور شدیم بعد از چند سال در مورد یه پروژه ای همفکری کنیم که ماجرا به این سمت رفت.. الانم دیگه مستقیم چیزی نمیگه چون گفتم خودم درگیر یه مرد دیگه ام ..  اما مثلا عکس میفرسته از حیوونای بانمک چون ازفعالیتم تو اینستا میدونه حیوونا رو دوست دارم یا بحث تاریخی رو دوست دارم عکسای تاریخی میفرسته و .. و فکر میکنه با این کارها اروم اروم نظرم جلب میشه و وابسته میشم که اشتباهه و منو نمیشناسه که گیر سه پیچ به هدفی یا شخصی بدم به سختی اونو رها میکنم‌. 

اینم نظر خوبیه.. این کار ملایم تره.. اینطوری امادگی بلاک شدن هم پیدا میکنه...هر چند انقدر باشخصیته رک و محکم بگم پیام نده مطمئنم دیگه پیام نمیده. ممنونم عزیزم از کمکت🤍

همکار نیستیم ولی هم کلاسی سابق هستیم و چون هنوز با اساتید مشترکمون در ارتباطیم و کار تحقیقی میکنیم م ...

درکت میکنم ببین تجربه خودم بگم سنم کم نیست من یبار گول همین حرفا که به کسی که دوسش نداری فرصت بده و ... خوردم و فرصت دادم هر لحظش واسم زجر بود آخرشم با دلخوری تموم‌شد و توهین پیش اومد هم از سمت من هم از سمت اون و فهمیدم هیچوقت دیگ همچین اشتباهی نکنم.مشخصه دختر مهربونی هستی و ناراحتی بقیه برات مهمه اما همیشه خودت الویت قرار بده و رودربایستی نکن باهاش

درکت میکنم ببین تجربه خودم بگم سنم کم نیست من یبار گول همین حرفا که به کسی که دوسش نداری فرصت بده و ...

من هم عزیزدلم .. سنم کم نیست و برای همینه انقدر درگیر شدم چون تو این سن دیگه فرصت آزمون و خطا ندارم...

متاسفم که این شرایط رو تجربه کردی و سخت گذشته بهت🫂🫂 واقعا هم سخته دوست داشتن کسی که علاقه نداری.. تمام تلاش های اون فرد هم انرژی ادمو میگیره و میفهمم چی میگی🥲🫂

واقعا ازت ممنونم تجربه ات رو با من به اشتراک گذاشتی و راهنماییم کردی که بدونم اون یکی سمت ماجرا چه اتفاقی میفته اگر این ارتباط با همکلاسی رو ادامه بدم .. 

و مهربونی از خودته. امیدوارم همیشه بهترین افراد رو ملاقات کنی و همیشه بهترین ها نصیبت بشه برای جبران کمکت و دلداری دادنم تو روزی که حالم اصلا خوب نبود🤍🤍

من هم عزیزدلم .. سنم کم نیست و برای همینه انقدر درگیر شدم چون تو این سن دیگه فرصت آزمون و خطا ندارم. ...

ممنونم مهربونم از دعاهای قشنگت فدات شم منم بهترین هارو برات می‌خوام ♥️♥️🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹

عزیزم ببخشید یجا گفته بودید اسنترا میخورید میخواستم بپرسم این دارو برای حافظتون بد نبود؟

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...