2777
2789
عنوان

نشونه پولداری

| مشاهده متن کامل بحث + 8762 بازدید | 339 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق موزم خب؟باورتون میشه ی سال میشه موز نگرقتم؟؟؟دیگ‌گرونه دلم‌نمیاددبخرم.ولی اگ‌جایی بریم‌ک موز هس اصلاااا بزنمیدارم‌ازبس کلاس میام،دیگ‌همه فک میکنن بابا این‌هرروز موز میخوره.یامثلا یهتررررین اجیل هارو میارن فقط ۴تااااا برمیدارم...اصلا یجوری رفتارمیکتم شوهرم‌هنگ‌میکنه مگیه خوشم‌میاد ازین رفتارت🤣🤣🤣🤣خواستم‌بگم اونایی ک‌موز میخورن‌پولدار نیسن و یکیشون‌مث من خیلییییی وقته موز نخوردس ولی جلوخودشو میگیره😂😂😂😂😂

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

وای آخری رو نیستم

گفتم که تو شهر ما چنین‌ جا افتاده 

مثلا من هر عروسی ک میرم بس که خوشگل و طلا زیاد دارن افسردگی‌ میگیرم 

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.