2777
2789
عنوان

بچها یه دیقه بیاین

86 بازدید | 10 پست

من با یکی دارم آشنا میشیم 

بابام از همون روز اول خیلی سخت گرفت در موردش 

مثلا نذاشت تنها برم باهاش بیرون گفت جلسه اول باید مادرا هم باشن 

چون پسره رو اصلا نمیشناختیم 

جلسه بعدی رو گفت باید با خانوادشون بیان خونمون  

اومدن به پسره گفت باید بیام محل کارت تحقیق پسره مشکلی نداش و هماهنگ کرد که بابام بیاد 

بازم نذاش باهاش برم بیرون گفت باید یه بارم ما بریم خونه اونا حضوری که هنوز نرفتیم  

و اینکه باید سامانه ثناشو چک کنیم 

اینم بگم همه اینا دلیل پشتش خوابیده بود چون یه داستانی رو همون اول پسره برا من تعریف کرد که خیلی بو دار بود 

حالا اتفاقی که افتادم امروز زنگ زدم بهش چون حضوزی هم نمی‌بینیم ولی چت میکنیم و تلفنی صحبت میکنیم 

گفت میتونیم بریم بیرون با بابات صحبت کردی؟

من گفتم مخالفت کرد 

و اینکه گفتم چرا اون داستان رو تعریف کردی حق داشته هر کی باشه سخت گیری میکنه با اون داستانی که گفتی 

بعد عصبی شد 

من گفتم نظرش اینه که اول ما بیایم خونتون بعد بریم بیرون 

با یه حالت مسخره گفت من نمیدونم بابات واسه چی اصرار داره بیاد خونه ما میخواد خونمون رو بپسنده مامانمو ببینه خواهرمو ببینه 

و اینکه بین حرفاش گفت باشه عیبی نداره ولی یادم میمونه 

که من گفتم چرا اینطوری حرف میزنی از همین الان داری کینه به دل میگیری که بعدش درستش کرد گفت منظورم این نبود و عذرخواهی کرد

اینم بگم این آقا پسر خیلی ادعاش میشه که دوستم داره و اینکه تا الان هرکاری بابام گفته رو انجام داده واقعا و مشکلی نداشته 

ولی من خیلی ناراحت شدم بخاطر حرفاش 

چون مستقیما توهین کرد به بابام

آخرش هر دو از هم عذرخواهی کردیم ولی واقعا الان ناراحتم 

به نظرتون این دلیلی هست که باهاش به هم بزنم؟ بهش پیام دادم گفتم این موضوع خیلی ناراحتم کرده نباید توهین میکردی به پدرم و بابای من خیلی زحمت کشیده واسه ما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی کار خوبی میکتید که انقد با حساسیت دوره آشنایی رو میگدرونید

جتما حتما مشاوره برید و این موصوع رو مطرح کنید

چون مشاور با توجه به شخصیت و حساسیت شما متوجه میشه به درد هم میخورید یا نه

عزیزم خیلی کار خوبی میکتید که انقد با حساسیت دوره آشنایی رو میگدرونیدجتما حتما مشاوره برید و این موص ...

مرسی 

اینکه توهین کردی به بابام 

باید باهاش به هم بزنم؟ یا بهش توضیح بدم و ازش بخوام رعایت کنه 

دلیل سخت گیرے پدرت واسہ چیہ؟

داستان داره 

این پسر انگار قبلا با یه دختری خودش میگه به قصد کمک بهش و اینکه از افسردگی نجاتش بده آشنا می‌شده که بعدا فهمیده کلاهبردارن و... 

اینطوری داستانو تعریف کرده 

پدرت خوب میکنه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عزیزم به خودت فرصت بده و سعی کن بشناسیش همه جوره

اینایی که گفتی دلیل درستی برای بهم زدن نیست

البته اولویت و معیار های هرکس فرق داره

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

به نظرم پدرت یه عمر دختر بزرگ نکرده که دستی دستی بده به یه مرد ببردش.باید ایشونم احترام بزاره به نظر پدرت.منم از طرز حرف زدنش خوشم نیومد ولی دلیل به هم زدنم نیست چون تهش عذرخواهی کرده

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین