2777
2789
عنوان

خانما کمک پسر سه سالم چیزای عجیبی گفت نمی‌دونم باورکنم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی بنظر نمیاد اصلا وقتی بچه انقدر با جزئیات تعریف میکنه قطعا دیده دیگه 

به شوهرت بگو خب 

پسر برادرشوهرتم یکم تو سن بدیه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اتفاقا بچه خیلی هم خوب می فهمه

باید وقتی می ذاری برن بازی

حواستون باشه

سر بزنین

در اتاق رو باز بذارین

الان یهویی نمیشه قطع ارتباط کرد

چون بچه می پرسه یا دوس داره بره پیشش

بهتره با اون بچه صحبت کنید یا به والدینش بگید

ببرنش تراپی جایی، تا بدونن چرا تو این سن درگیر این چیزا شده 

احتمال داره اشتباه بگه چون بچه ها تو این سن خیلی اتفاقات رو توی تخیلات خودشون میبینن ممکنه تو فیلم یا تلویزیون دیده باشه تو خونه اونا 

ولی خب ممکنم هست راست بگه 

به نظرم تحت هیچ شرایطی اجازه نده تنها باشه 

چه راست باشه چه دروغ

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
اینقد دقیق گفته، میگی شاید اشتباه بگه؟

بخداهمینقدر دقیق توضیح داد مامانم بود،مامانم اینقدر زد توصورت خودش به من گفت بمیری هم نباید بزاری بوت بره پیش اونا،ولی من دلم نمیاد شوهرمو نسبت به بچه داداشش بدبین کنم

چیز خاصی نبوده که پسرت نفهمه ، با زبان کودکانش داره ماجرا رو تعریف میکنه دیگه 

میگه شلوارو دراورده نشونم داده ، این چیز خاصیه که از فهم کودک خارج باشه؟؟؟ در ضمن بچه ها راست همه چیز رو میگن 

شماهم همینو برای همسرت تعریف کن بگو اما جنجال بپا نکن به روی خودت نیار فقط دیگه تنها پسرمونو اونجا نفرستادم خودت دلیلشو بدون همین

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋