2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم زمین کج شده رفتم دکتر آمپول و قرص و آب درمانی نوشت الآنم چیز سنگین بلند کنم اذیت میشم

وقتی میشینی ،درد نمیگیره؟من صندلی ماشین مینشستم میخواستم‌پیاده شم گریه م میگرفت..یا ..استخونه یه تیزی داره خیلی درد آوره برخورد میکنه به زمین..البته من دکترم‌نرفتم فک‌کنم سرکار زیاد مینشستم اینجوری شده ،شکر خدا ۸۰ درصد خوب شدم .برگشت سرجاش‌واسم‌

اللهم عجل لولیک الفرج

وقتی میشینی ،درد نمیگیره؟من صندلی ماشین مینشستم میخواستم‌پیاده شم گریه م میگرفت..یا ..استخونه یه تیز ...

اوایل ک اصلا نمی‌تونستم بشینم الآنم اگر یک مدت طولانی رو ی جای سفت و سرد بشینم اذیت میشم به من گفتن ببر جا بنداز قبول نکردم

نه اولین باره هیچ کدوم اینایی که گفتی نیست تازگیا ورزش شروع کردم ممکنه ازون باشه؟

نه فک نکنم از ورزش باشه ..منم خیلی یهویی تو مغازمون شروع شد درد گرفت،دست زدم دیدم یه استخوانی انگار زده بیرون  ..تا یکسال تقریبا با همین اوضاع سر کردم حرکات کششی انجام دادم ،چربش میکردم 

اللهم عجل لولیک الفرج

اوایل ک اصلا نمی‌تونستم بشینم الآنم اگر یک مدت طولانی رو ی جای سفت و سرد بشینم اذیت میشم به من گفتن ...

من خداروشکر دیگه اذیت نمیشم ..از بالشتک طبی ها بخر ،یا تیوپ فرغون بخر بادش کن ..موقع نشستن بشین روش ..بمرور خوب میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج