2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم زمین کج شده رفتم دکتر آمپول و قرص و آب درمانی نوشت الآنم چیز سنگین بلند کنم اذیت میشم

وقتی میشینی ،درد نمیگیره؟من صندلی ماشین مینشستم میخواستم‌پیاده شم گریه م میگرفت..یا ..استخونه یه تیزی داره خیلی درد آوره برخورد میکنه به زمین..البته من دکترم‌نرفتم فک‌کنم سرکار زیاد مینشستم اینجوری شده ،شکر خدا ۸۰ درصد خوب شدم .برگشت سرجاش‌واسم‌

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

وقتی میشینی ،درد نمیگیره؟من صندلی ماشین مینشستم میخواستم‌پیاده شم گریه م میگرفت..یا ..استخونه یه تیز ...

اوایل ک اصلا نمی‌تونستم بشینم الآنم اگر یک مدت طولانی رو ی جای سفت و سرد بشینم اذیت میشم به من گفتن ببر جا بنداز قبول نکردم

نه اولین باره هیچ کدوم اینایی که گفتی نیست تازگیا ورزش شروع کردم ممکنه ازون باشه؟

نه فک نکنم از ورزش باشه ..منم خیلی یهویی تو مغازمون شروع شد درد گرفت،دست زدم دیدم یه استخوانی انگار زده بیرون  ..تا یکسال تقریبا با همین اوضاع سر کردم حرکات کششی انجام دادم ،چربش میکردم 

اوایل ک اصلا نمی‌تونستم بشینم الآنم اگر یک مدت طولانی رو ی جای سفت و سرد بشینم اذیت میشم به من گفتن ...

من خداروشکر دیگه اذیت نمیشم ..از بالشتک طبی ها بخر ،یا تیوپ فرغون بخر بادش کن ..موقع نشستن بشین روش ..بمرور خوب میشه 

من باردارم اوایل خیلی درد میکرد واسه منمیگن شکسته بند جا میندازه

حواست باشه هر جایی نرین،بجای جا انداختن اگه بشکنه بدبخت میشین ..