2777
2789
عنوان

بعد عاطفی چقدر تو زندگی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عاشق شو زندگی مشترک تشکیل بده.سن که بالا بره آدم احساس تنهایی بیشتری می‌کنه

یکیو دوست دارم براش وقت میزارم . خیلی تلاش می‌کنم خیلی بیشتر از حد توانم صبر میکنم اما اصلا به نظر نمیاد که از من خوشش بیاد . من یه قدم میرم جلو اون صد قدم میره عقب 

یعنی ناامید نباشم ؟؟ یه لحظه دلم گرفت . همش تلاش می‌کنم میترسم آخر یه موفق بدبخت تنها باشم که وقتی م ...

عزیزم، بابا بیخیال حالا انگار اینایی که فرضا ازدواج کردن و بچه دار شدن همشون محافظ دارن، والا دو تا در میون خونه سالمندانن، یا به زور نگه داری میشن 

من که میخوام پیر شدم خودم آبرومندانه برم خانه سالمندان 😂

اتفاقاا عاطفی خیلی مهم چون آرامش و ذوق امید داره حال خوب و پرانرژی داره انرژی ارامش چی میگ میگه ک نا ...

اره . برنامه هام کارام همه چی سر جاشه . فقط آزارم میده که جرا یه نفر هیجوره حتی یه ذره هم نباید منو بخواد . و کلا چرا این اتفاق انقدر برام تکرار شده تا الان

چرا پارتنرت رو عوض نمیکنی

چون من آدم سخت گیری ام . زود عادت نمیکنم . تو روز سختم کمک من بوده . حتی به نحوی میشه گفت خوبه اما اونم سخت گیره اونم دیر اعتماد میکنه و در کل هر چی سعی میکنم نمی تونم به خودم تحمیل کنم علاقه ای به من داره . 

زندگی شلوغ منو فقط اون تا الان تونست درک کنه و قضاوت نکنه . سر همین ..