2777
2789

٨ سالشه 

قبلا يه با ديدم سرچ كرده 

شوهرم خيلي ريكشن بد نشون داد و گوشيشو برداشتم باز بعد يه مدت ديدم منطقي نيست و ما ميريم بيرون باابجيش تنها ميمونه بايد گوشي باشه زنگ بزنه بهمون 

نتشو قطع كردم و بعد دوهفته گوشي رو دادمش و توضيح دادم كه اين سري كار بدي بكنه كلا گوشي رو ميگيرم ازش و توضيح دادم اين چيزا مناسب سنش نيست و منو باباهم حتي دنبال اين چيزا نيستيم

امروز عصر باز متوجه شدم خيلي خيلي چيزاي بدي سرچ كرده و يه سايت خيلي بد هم باز شده كه تعجب كردم چرا اين سايت فيل تر نيست و اينكه ميگه چيزايي كه ديدم به خواهرمم نشون دادم خواهرش ٥ سالشه ميگه بعضياش بد بود فقط خودم ديدم منم كلا گوشيشو برداشتم و گفتم حق نداري از گوشيه هيچكس استفاده كني و اگه ببينم داري اشتفاده ميكني همه چيرو به بابا ميگم 

البته شوهرم درجريان همه چيز هست و خودمون تصميم گرفتيم دخترم فكر كنه باباش خبر نداره و اينا

اان عصبي ام چون ما شبكه هاي جم هم پاك كرديم وقتي بچه بود 

پوششمون مناسبه رفتارمون متعادله و بدون ماهم جايي نميره و ميدونم از همكلاسي هاشم نشنيده چون هيچ دوستي توي مدرسه نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ پـورن و صحنه های جنسی دیده حتما ببرش مشاور بزار اون باهاش صحبت کنه و حس کنجکاویشو ب روش خودش برطرف کنه

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

مثل چی؟ چرا خودتون سعی نمیکنین راجب این موضوع ها باهاش حرف بزنین.. مشخصه بچه ی چیزایی شنیده که کنجکاو شده و بخواین هردفعه اینجوری برخورد کنین که کنجکاوی بچه رفع نمیشه 

کسی لایکم نکنه