2777
2789
عنوان

جشن پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 117 پست
بنظر من داداشا نفهمن بهتره.‌واای نمیتونم تصور کنم😅😅😅

اخه من خیلی ضایع بازی دراوردم خون گریه میکردم 🤣🤣

میگفتم من دیگه نمیتونمممم بدوممم من دیگه نمیرم مدرسههههه مسابقه دو میدانیم داشتم دیگه نتونستم برم دیگه خودمو داشتم میکشتم

فکر کن بر ادرهات هم بفهمن بعضی خاانواده ها خیلی ترسناکن

چه اشکالی داره بفهمن واقعا😐

منم بابام پری میشم برام شکلات میخره حیا به این چیزا نیست که

شما قبول کن فرهنگ خانواده ت عقبه 🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکالی داره بفهمن واقعا😐منم بابام پری میشم برام شکلات میخره حیا به این چیزا نیست کهشما قبول کن ف ...

نمیدونم بعضیا چرا اینجور واکنش نشون میدن حامله شدن داره با پریودی مقایسه میکنه 😑

می تونستن به یه چیز درست ارزش بدن. سر موفقیت هات برات جشن بگیرن. اتفاقا دقیقا منظورم همین بود که کار ...

مهم ترین تفاوت زن و مرد در همین موضوع هست. پریود شدن یعنی شروع توانایی مادر شدن. توانایی خاصی که فقط یک زن با پریود شدن میتونه بهش دست پیدا کنه. جشن گرفتن برای چنین تغییر بزرگی کار اشتباهی نیست. شروع قائدگی یعنی وارد یک مرحله دیگه از زندگی شدی. از نظر شما این اتفاق ارزش جشن گرفتن نداره و خب نظرتون محترمه ولی لزومی نداره که نسبت بهش جبهه بگیرید. 

چه اشکالی داره بفهمن واقعا😐منم بابام پری میشم برام شکلات میخره حیا به این چیزا نیست کهشما قبول کن ف ...

به ما هم توجه می شد ولی نا محسوس 

اگر بنر زدن که پریود شدی جلو‌بودنه اره ما عقبیم 

به ما هم توجه می شد ولی نا محسوس اگر بنر زدن که پریود شدی جلو‌بودنه اره ما عقبیم

خب جیغ نمیکشم که ایی پریودم و فلان

ولی با فهمیدن بابامم مشکل ندارم اگه نوار نداشتم اس میزنم بخره😐😂

اخه من خیلی ضایع بازی دراوردم خون گریه میکردم 🤣🤣میگفتم من دیگه نمیتونمممم بدوممم من دیگه نمیرم مدر ...

چندسالت بود عزیز؟ از منِ ۹ساله کوچیک تر بودی؟🥹😅 یهو بزرگ شدم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چندسالت بود عزیز؟ از منِ ۹ساله کوچیک تر بودی؟🥹😅 یهو بزرگ شدم

12 

اره میدونم ولی میگم دیگه یهم هول شده بود یعنی چون مسابقه داشتم دیگه نتونستم بهش برسم برام عذاب الهی بود 

منم نرفتم که به داداشام بگم من پری شدم اونقدر خودم ضیاع بازی دراوردم فهمیدن

مگه جشن میگیرن ؟🤔

من که ندیدم اطرافم ، ولی واقعا چی فکر میکنن این آدما ،چارسال دیگه این بچه می‌فهمه مادرش برای پری شدنش جشن گرفته حالش ازش بهم میخوره

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

12 اره میدونم ولی میگم دیگه یهم هول شده بود یعنی چون مسابقه داشتم دیگه نتونستم بهش برسم برام عذاب ال ...

مامانِ من پنهونی به بابام گفته بود، من حس کردم پدرم فهمیده. همون حسِ،انقدررر باعث خجالتم شد که حد نداره. بعد دیدم رفت یه کارتن نوار سایز کوچیک خرید،رفتم دعوا با مامانم‌ . داد میزدم هاا😂😂گفت خو باباته،به این نگم به کی بگم بره برات نوار بخره😂 شرفم رو برد. بخدا هنوز ناراحتم😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎