2777
2789
عنوان

جشن پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برا پسر باید ختنه سورون بگیرن؟ چیزی که تو شلوار اونه باعث افتخاره؟ 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اتفاقا من باهاش موافقم چون باعث میشه دختر خودشو با ارزش بدونه و از این قضیه که طبیعت بدن و نشونه سلا ...

اگه ببینه بزرگتراش راحت راجع به پریود شدن حرف می زنن ذاتا خجالت نمی کشه. دیگه لازم نیست تظاهر کنیم مسئله مهمی اتفاق افتاده. یسری زنا علی الخصوص تو توییتر دیگه هویتشون شده پریود شدن و اینکه با این قضیه برای بقیه ناز کنن. خیلی رقت انگیزه

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

از دانشجو روانشناسی همچین حرفی بعید بود

اوو انقدر روانشناس داغون دیدم دانشگاه ازاد میرن خب اولیش رفیق قدیمی خودم طرف روانیه روانشناسی میخونه دانشگاه ازاد 😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

سمت ما اصلا نه جشن پریود میگیرن و نه خیییلی ساله جشن ختنه

ینی من خودم الان ۲۹ سالمه تا حالا یادم نمیاد جشن ختنه کسی رفته باشم.

جشن پریودم بخدا فیلمایی که میدیدم فکر میکردم واسه مسخره بازی و ایناس

ینی عین تولد جشن میگیرن و ادم دعوت میکنن‌؟

چرا برای این اعتراض نمیکنی که پسرارو ختنه میکنن جشن میگیرن؟تازه کلیم کادو میریزن جلوشچه اشکالی داره ...

والا من به ختنه شدن پسرا کلا اعتراض دارم. یه عضو بدنشون رو می برن بعد ناراحتی که چرا جشن میگیرن؟ عجیبه واقعا. فکر کن خودتو ببرن مثلا گوشتو ببرن بعدم برات جشن بگیرن

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.