2777
2789

از هوش مصنوعی بپرس

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر همه چی توافقی باشه نهایتش 1 هفتهفقط هزینه دفتر خونه که نمیدونم چنده

خیر,۵تا جلسه مشاوره اجباری داره. ک حتما باید برن .پشت سر همم نیست. هفته ای یکبار یا دوهفته یکبار. کم کم دوماه  طول میکشه

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

درسته طلاق توافقی ولی حدودا چندماهی طول میکش ک همه چی تموم بشه و محضر بری

اولش درخواست میدین بعدش اجبار ک حدودا ۸ جلسه برین مشاوره ک خودش ۲ ماه اینا وقت میگیره

اگ مشاوره تایید کرد ک طلاق مناسب برای شمادوتا

ی نامه میده بهت بعدش ی جلسه هم میری دادگاه

قاضی ازت چن تا سوال میپرسه و تموم

میرین محضر