2777
2789

چون خودم ازاین روش استفاده کردم و نتیجه گرفتم خواستم بابقیه هم درمیون بزارم 

من همیشه لباس زیرم بوی تندو بدی میداد واصلا هردکتری ک رفتم نتیجه نگرفتم هرچیم قرص مصرف میکردم انگارن انگار یایمدت اوکی بود دوباره شروع میشد واینم بگم مجردم رابطه جنسی نداشتم تاحالا ازیه روشی استفاده کردم ک کلا ازبوی بداون ناحیه راحت شدم زاج سفید از عطاری گرفتم اسیابش کردم و هروقت که ازحموم میام هنوز بدنم نم داده یمقدار از پودر زاج رو به کشاله رونم میکشم به ناحیه تناسلی برخورد نمیکنه فقط روکشاله رونم میکشم و درکمال ناباوری دیگ اون ناحیه هیچ بوی بدی نمیده لباس زیرمم اصلا بونمیده وبدنم بوی طبیعیه خودشوداره چندین ماهه ازاین روش استفاده میکنم ومشکلی واسم به وجودنیومده 🙂🙂ممنون میشم اگه شماهم استفاده کردین ونتیجه گرفتیم برای من دعاکنین ممنون❤

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا امواتتو بیامرزه برات صلوات  فرستادم💙

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

حتما یاید اینو میگفتی😐نمیدونی تو این تاپیک کلی اقا ریخته که همینجوریشم میگن فلان جاتون بو ماهی میده ...

😐😐اولا که  هرکسی مختاره راجع به هرموضوعی ک دلش میخواد تاپیک بزنه وبه امسال شماهم مربوط نیست مشکلی اگرباشه نی نی یارهاتذکرمیدن پس شما نخوداش نباش😐

دوما این یه روش درمانی بود چون افرادزیادی دچارش هستن گذاشتم وبازم به شمامربوط نیس

😐😐اولا که هرکسی مختاره راجع به هرموضوعی ک دلش میخواد تاپیک بزنه وبه امسال شماهم مربوط نیست مشکلی ...

شما در اولین فرصت حتما برو روانپزشک درمان کن مغزتو به جای زاج زدن به اونجات😏 ریپ نزن ادبم نداری

شما در اولین فرصت حتما برو روانپزشک درمان کن مغزتو به جای زاج زدن به اونجات😏 ریپ نزن ادبم نداری

زاج میتونه بوی بدوازبین ببره کاش میتونست شخصیت تنفربرانگیز امسال شماروهم درس کنه اگه دارویی واست پیداکردم حتما تاپیک میزنم تگت میکنم استفاده کنی 

مررررسی عزیزم که تجربه هاتو در اختیار گذاشتی😘 فقط یه سوال

چجوری به کشاله رال زدی بعد بوی واژن از بین رفت؟!! با اینکه ب واژن برخورد نداشت چجوری بوشو از بین برد؟🤔🤔 خودمم گرفتارشم 😣

زاج میتونه بوی بدوازبین ببره کاش میتونست شخصیت تنفربرانگیز امسال شماروهم درس کنه اگه دارویی واست پید ...

حرف دهنتو بفهم خودتو شخصیتِ نداشتت تنفر برانگیزی کلا از تاپیکت معلومه چه بوی تعفنی میدی😏

داروها رو فقط باید خودت استفاده کنی بلکه یکم بوی گندت بره😏😒 

عه چه خوب مرسی که گفتی😍❤

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

مررررسی عزیزم که تجربه هاتو در اختیار گذاشتی😘 فقط یه سوالچجوری به کشاله رال زدی بعد بوی واژن از بین ...

قربونت عزیزم ❤

نمیدونم خودمم چراتاثیرگذاشت روی اون ناحیه من کاملا شانسی امتحان کردم ولی اصلا به واژن ولابیاهام نکشیدم فقط به کشاله رون ک نزدیک اون قسمته زدم ولی خیلی مفیدبود توبعضی تاپیکاخوندم که زاج رو داخل واژن هم گذاشتن وتاثیرخوبی روی عفونتاشون گذاشته ولی میگن باعث نازک شدن دیواره رحم میشه ویه ضررهایی هم داره شماواسه کشاله رونت بکش انشالاکه برای شماهم تاثیرخوبی داشته باشه😊

حرف دهنتو بفهم خودتو شخصیتِ نداشتت تنفر برانگیزی کلا از تاپیکت معلومه چه بوی تعفنی میدی😏داروها رو ف ...

کاش ادم بوی تعفن بده ولی بی ذاتوبیشعورنباشه لااقل بوی بدو بازاج میشه درمان کرد برا مشکله شمامتاسفانه درمانی وجودنداره البته ناامیدنشو حالام هری ازتاپیکم رفع زحمت کن حالم بهم خورد ازبیشعوریت