2777
2789

تروخدا کمکم کنید همینجوریشم لاغرم الان ۵ روزه نه غذا میخورم نه میخوابم 

۵ روزه قهرم با پارتنرم شاید خیلیا بگید این بچه بازیا چیه ولی من 3سال از زندگیمو گذاشتم واسش داشتیم کارای مهاجرتمون میکردیم یهو اینجوری شد یه راهی بهم بگید اروم بشم تروخدا

۲۴سالمه

هَر کَس هرآنچه میگُفت آن نبودْ✨

خودت مهاجرت کن

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیدونم یهو انگار تسخیر شد وسط دعوا ول کرد رفت همیشه خودش پیش قدم میشد الان...

این سری تو پیش قدم شو

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

راه حل اینکه کات کنیبه فکر درمان روح ات باشی. اهنگ غمگین یا عاشقانه گوش ندیبش فکر نکنی

چطوری کات کنم وقتی انقد دوسش دارم؟میترسم کات کنم تا ابد حسرت بشه

چطوری کات کنم وقتی انقد دوسش دارم؟میترسم کات کنم تا ابد حسرت بشه

کات کن

نترس اگه قسمت هم باشین بهت بر می گرده

ولی اگه الان باهم باشین به ازدواج هم ختم بشه 

بعد جد ا بشین

جانی برات نمی مونه

پسرا یه اخلاق گندی دارن با دوس دخترشون ازدواج نمی کنن

اخرش میرن همونی که مامانشون پسند کرده میگیرن... 

کات کننترس اگه قسمت هم باشین بهت بر می گردهولی اگه الان باهم باشین به ازدواج هم ختم بشه بعد جد ا بشی ...

منه احمق چندماه پیش میخواست بیاد خواستگاری ردش کردم گفتم الان زوده بزار کارای مهاجرتمون اوکی بشه بعد عقد میکنیم مامانشم اومد بهم گفت بزار با مامانت حرف بزنم من اصرار کردم نه

خودم کردم الان این شده روزگارم...

چه جراتی داری با همچین آدم مودی که الان اینه میخوای بری کشور غریب !!

بنظرم ناز کردن و بذار کنار بهش پیام بده ببینش 

ببین حرفش چیه میخواد بیاد نیاد بگو این کارات چیه 

ولی حس میکنم دنبال بهانس جا زده 

بهتره ب همچی آدمی تکیه نکنی 

دعا کن واسه آروم شدن خودت نه برگشت اون