2777
2789

اره‌ تقریبا‌ همیشه‌.....‌ وقتی‌ خیلی‌ گرفته‌‌و‌ داغون‌ باشم‌ قرآن  میگیرم‌ دستم‌‌و‌ به‌ خدا‌ میگم‌ باهام‌ حرف‌ بزن‌ بعد‌ یه‌ صفحه  با‌چشم‌ بسته‌ باز‌ میکنم‌....‌ باورت‌ نمیشه‌ از‌ بین‌ آیه ها‌ خدا‌ دقیقا‌ حال‌و‌ روزمو‌ توصیف‌ میکنه‌ و‌ باهام‌ حرف‌ میزنه‌....

بارها‌ شده‌ شهید‌ ابراهیم هادی‌ هم‌ حرف‌ زدم‌ و‌ صدامو‌ شنیده‌....

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت روا شدی

بله عزیزم موارد مختلف بوده 

یکیش باردار شدنم که معجزه بود برامون

یکیش همسرم 

یکیشم تعریف میکنم

با پدرم قهر بودم چندسال با اینکه تو یه خونه بودیم .. وقتی قهرو کش بدی اشتی کردن سخت تر میشه 

گفتم خدایا خودت یه راهی پیش پام بذار تموم کنیم این قهرو من نمیتونم پیش قدم شم اصلااا و میترسم و شاید غرور کاذب هم داشتم  .. همیشه تو دلم از خدا کمک میخواستم 

از راه دور عموهام اومدن مسافرت خونمون .. یکیشون یجوری مطلع شد ما قهریم .. شبی که فرداش قصد داشتن برگردن ، گفتیم یه نامه یادگاری برامون بنویس و بچگی برامون نوشتی تو دفترخاطرات الانم بنویس .. 

نامه رو نوشت داد دست من و رفت تو هال ..

منم خوندمش اولش ازم تعریف کرده بود بعد از لحاظ اعتقادی گفته بود کارم اشتباهه و نصیحت کرده بود‌ که بیشتر ۳ روز نباید قهر بود تو اسلام.. منم شجاعت پیدا کردم گفتم وقتشه دیگع .‌. دید خبری ازم نشد اومد تو اتاق ولی دیگه من پاشدم رفتم تو هال و اشتی کردیم و روبوسی با پدرم .. بعدم شیرینی خوردیم و. 😁 

هنوزم نامه رو دارم ♥️

بله عزیزم موارد مختلف بوده یکیش باردار شدنم که معجزه بود برامونیکیش همسرم یکیشم تعریف میکنم با پدرم ...

قبلا هم یه گروه خصوصی زده بودم که اونحا با امام زمان صحبت میکردم گاهی و درددل یا خواسته ای داشتمم میگفتم به اوناهم رسیدم 

قبلا هم یه گروه خصوصی زده بودم که اونحا با امام زمان صحبت میکردم گاهی و درددل یا خواسته ای داشتمم می ...

اععمنم به امام زمان میگم من یه دلخوری دارم‌ برام بزرگهههه فقط از خدا و امام زمان میخام