2777
2789
عنوان

پزشکی تهران

73 بازدید | 11 پست

سلام به همگی 

به نظر شما یک سال درس خوندن برای قبولی این دانشگاه کافیه یا حتما نیاز بوده از همون دهم شروع میکردم ؟ 

این یک سال رو با ساعت مطالعه بالا و مفید همراه با تست زیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اراده ی قوی داشته باشی و با برنامه چرا که نه عزیزم قبول میشی ولی خب کار سختیه 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

خیلی ها میگن باید از همون نهم یا دهم شروع کرد دیگه نمیشه و اینا خیلی ما امید شدم

من ی بار سعی کردم اینی ک میگیو همه فک میکنن میتونن یه سال مداوم  خیلی بخونن یا تست بزنن،باید برنامه درست و اصولی دوساله بزاری تازه بومی هم نیستی دیگه سخت تر

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به حرف اونایی که ناامیدت میکنن گوش نده برو سایت مدیر هستن کسایی که بتونن کمکت کنن رتیا های برتر تجربه هاشونو میگن 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪