2777
2789
عنوان

میخواد طلاقم بده بعد دو هفته

254 بازدید | 21 پست

تازه عروسم خانواوه شوهرم خیلی باکلاسن و قررو ولی من طبیعیم 

خلاصه همه دور ه جم بودیم جاریام خواهر و بردار شوهرا و پدر مادرم و خواهرم داشتیم شام میخوردیم من رفتم دوغ از تو یخچال بیارم خواستم بپشینم ناخوداگاه ی کار خجالت اور شد و باد معدم خالی شد و صدای بلندی داد همه چپ چپ نگاه میکردن برادر شوهرم از خنده غذا تو گلوش گیر کرد و من واقعا اون لحظه فقط خواستم بمیرم شوهرم خیلی عصبی شد و رفت از خونه بیرون منم رفتم گریه کنم تو اتاق بودم ی دفعه خواهر شوهرم امو گفت ما تا حالا تو رو پدر مادرمون همچین کاری نکردیم تو چطور روت شد وسط غذا اینکار کنی حال من ک بهم خورد منم گفتم از دستی ک نبوده خودش شد هر کی یا مسخره میکرد یا طعنه میزد جلو مادرشوهرم کم اوردم پدرمم خیلی سرکوبم کرد و بد و بیراه 

شوهرم رفت زنگ زدیم بهش گفت من بیرون کار دارم مهمونا رفتن میام امشب خونه نمیرم

ما رفتیم خونه بهم پیام داد گفت من فکرامو کردم ما با هم فرق داریم باید جدا بشیم تو جلو برادرام منو کم اوردی فردا میگن زنت نمیتونه خودشو جم کنه از خودش صدا تولید میکنه

منم خیلی کم اوردم صب میخواد بره درخواست بده خداااایااااااااا منو بکشششش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی چرا خب؟؟

شوهرته باید بهت حق بده تو که خب دست خودت نبوده از عمد نبوده ،چقد بی دلیل واقعا

مثلا میخاد بره دادگاه بگه خانمم باد معده زده میخام طلاقش بدم؟؟

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

یا این کار رو هر روز می کنی

یا این تاپیک رو چند بار زدی

به هرحال این رو قبلا خوندم

عجیبه که یه خانم عاقل و بالغ توی یه جمع نتونه خودش رو کنترل کنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بگو دیگ ب من نگو مشکلی نداره اون دادگاه و تو برو درخواست بده به منم نگو ،شماهم اصلا به هیچ عنوان مشارکت نکن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دگه فکر نکنم با من بسازه 😭😭😭

وآقا براش متاسفم من.

الان بخاطر یه باد معده میخاد طلاق بده

بعدا که توی شرایط سخت زندگی گیر کردین میخا چیکارکنه.

بنظرم برو طلاق بگیر بعدا سر موضوع بی ربط تری حرف طلاق رو میزنه

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

یه برنامه تو رادیو بود، یه داستان میگفت بعد در اخر میگفت این داستان واقعیه یا ساختگی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*