2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو یه رابطه ی جدی ام

یه شغل رسمی

3تا شغل انلاین دارم

مهارت هم رانندگی و انگلیسی

و درحال یادگیری اسپانیولی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

شغل داشتم درامدم به پول الان شاید میشد ماهی ۱۳ ۱۴ تومن. کارشناسی داشتم الانم دارم 

دوس بودیم با شوهرم مهارت هم ۳ تا زبان بلد بودم و آشپزیم خوب بود و از تعمیرات گوشی و لپ تاپ سر درمیاوردم

بقیش چی؟ ازدواجکی شاغل شدیدرست؟

درسم که ۹۹ تموم شد، ازدواج نه، بیکار بودم کلا، البته درآمد داشتم یعنی فریلنس بودم، سال بعدش رفتم سرکار 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
شغل داشتم درامدم به پول الان شاید میشد ماهی ۱۳ ۱۴ تومن. کارشناسی داشتم الانم دارم دوس بودیم با شوهرم ...

ماشین داشتم و یه شرکت تازه تاسیس با همون دوس پسرم که حتی بلد نبودیم باید چیکارش بکنیم 

میتونم بپرسم شغل های انلاینتون چیه؟

مشاوره کنکور

انلاین شاپ شخصی

ادمین پیج کارفرمام

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)