2777
2789
عنوان

فاویسم نوزادشش ماهه و رنگ مو

4925 بازدید | 21 پست

سلام دخترمن چهارماهگی آزمایشو تکرارکرد نرمال بود اما ماه بعد باز آز داد نقص جزئی داشت .دکترش گف فاویسم داره اما جزئی.حالا میخوام بدونم میتونم براعید موهامورنگ کنم؟دکترش گف من نمیدونم مثلا دکتره  

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار سال بعد با خیال راحت رنگ کن

خودمم نظرم همینه .اما اطرافیانم خستم کردن انقد بهم میگن افسرده شدم دیگ خیلی ناراحتم  بخدا. یکی نیست بگه اصلا ب شماچه ک هی میخوام جواب پس بدم

عزیزم رنگهای مصنوعی و گیاهی و اسپری و مواد شیمیایی وضعیت فاویسم رو حاد میکنه به ریسکش نمی ارزه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

عزیزم ب نظرم رنگ نکنی خیلی بهتره

الان فقط ایرانیا هستن با وجود شیر دهی به نوزاد مو رنگ میکنن یا حتی لیزر 

منم خودم کلی موی سفید دارم اما صبر میکنم تا چند ماه بعدش یا یه چند روزی شیر خودمو نمیدم به نینی

عزیزم ب نظرم رنگ نکنی خیلی بهتره الان فقط ایرانیا هستن با وجود شیر دهی به نوزاد مو رنگ میکنن یا حتی ...

اکی گلم رنگ نمیکنم پس. کاش دخترم فاویسم نداشت  

من پسرم فاویسم داره 6 ماهشه چندین بار مو و ابروم رو رنگ کردم ولی خودشو نبردم با خودم که بوی رنگ بهش نره بعدم موهامو با شامپو شست ویتامیه کرد اصلا بوی رنگم نمیداد هیچ اتفاقی هم نیوفتاد خدارو شکر

😬😬😬😬