2777
2789
عنوان

لطفا بگید برای این طلا بفروشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 45 پست
برای دارو کلا میخوام رتبه خوبی داشته باشم از خونه برم یه دانشگاه دیگه حداقل تو یه شهر نباشم باهاشون

با گوشی ببین عزیزم دختر من لپ تاپ داره ولی میشینه با گوشی میبینه میگم آخه(دور از جون) مگه مریضی خب با لپ تاپ ببین دیگه😅😅میگه نه با این راحتم. 

شمام تمرکز کن رو درس. با گوشی کار کن انشالله که قبول میشی بهترین دانشگاه💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینبخدا روی گوشیشم کمی حس مالکیت داشته باشم خدا میدونه چیکار میکنناشتباه کردم

اگه واقعا به لپتاپ احتیاج داری ، بهشون بگو کمی از پس اندازمو بدین ، برای درسم حتما باید تهیش کنم وگرنه درسم افت میکنه ، محم بایست و بگو پولیه که خودم با زحمت پس اندازش کردم برای روز مبادا ، الان روز مبادا هستش و بهش نیاز دارم ، اگر ندین دیگه پس اندازمو نمیدم نگهدارین

نمیتونی یکیشو قایمکی برداری🌝🤣

حقیقتا اصلا ادمی نیست که بشه با وسایلی که داره کار کنی

اگه اینطوری بود که اصلا نیار نبود به خریدش فکر کنم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

با گوشی ببین عزیزم دختر من لپ تاپ داره ولی میشینه با گوشی میبینه میگم آخه(دور از جون) مگه مریضی خب ب ...

ممنونم🩷

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الان اگه بفروشی بخری ،اونم ازت نمیگیرن؟

اگه از وجودش خبر نداشته باشن نه

یه گوشی قدیمی خریدم هنوز کسی ازش خبر نداره.

حالا شاید فکر کنی اینقدر سخت گیرن حتما یه کاری کردم.

ولی حتی از خونم بیرون نمیرم.

پارانوئید داره و به شدت غیرقابل پیش‌بینی. 

بیشتر تو این فکرم اگه خریدم کلا اون یه سال برم خونه مادربزرگم 

درسم رو میخونم و همونطور که گفتم تا اونجا پیش رفتماما بعضی وقتا اشکال دارم و..نمیتونم خودم بخونمتو ش ...

الان اگر طلا رو بفروشی و لپ تاپ بخری ،ممکنه بگن پولش رو از کجا آوردی ،برات دردسر نمیشه؟

کتاب برات گرفتن ؟

نه اونم خودم گرفتم

چون هرچی خبر داشته باشه بیشتر رو مخمه

کلا اینطوریه که انتظار دارن اصلا خرج نکنی ولی بهترین رشته رو بیاری 

حقیقتا اصلا ادمی نیست که بشه با وسایلی که داره کار کنیاگه اینطوری بود که اصلا نیار نبود به خریدش فکر ...

حیف شد 

ببین حیفه یادگاریت بفروشی

دوستی یا خواهر برادری یا حتی حالا کسی که بهش نزدیکی نمیتونه بهت قرض بده ؟

الان اگر طلا رو بفروشی و لپ تاپ بخری ،ممکنه بگن پولش رو از کجا آوردی ،برات دردسر نمیشه؟

اگه بخرم کلا میرم خونه مادربزرگم

اینطوری راحت ترم