2777
2789
عنوان

لطفا بگید برای این طلا بفروشم یا نه

428 بازدید | 45 پست

من کنکوریم و ۲۲ سالمه.

کتاب هام رو میخونم و خلاصه تا اونجایی ککه نیاز به کامپیوتر و..نباشه پیش رفتم.

اما نیاز دارم که یه laptop(انگلیسی نوشتم چون سابقه داشته سره تلفظ یه کلمه کلا موضوع تاپیک رو عوض کردن)و یا چیزی شبیه بهش باشه که بتونم فیلم های کنکوری رو داخلش ببینم.

اما کسی نیست که این امکانات رو برام فراهم کنه.

پدرم پولش رو داره اما میدونم اصلا اینکار رو نمیکنه و یا اگه بکنه با هزار تهديد و اعصاب خوردیه‌‌، همین گوشیی که دارم رو روزی هزاربار میگیره چه برسه به داشتن چیزای دیگه.

یه زنجیر طلا دارم که بیشتر از ارزش مادی برام یه یادگاریه، زنجیر گردنبند طلای انگوریه.

پول داشتم یدمت کار میکردم اما همش رو دادم طلا و دست مادرمه و میدونم بهم نمیده.

این یکی رو ازش خبر ندارن که دارم.

تو فکرم بفروشمش🥲🥲

حس اینکه خانوادم میتونه خیلی راحت بدون اینکه مجبور شم چیزی رو که خیلی دوست دارم بفروشم برام چیزی که نیاز دارم بخرن خیلی ناراحتم میکنه

از یه طرفم من نمیدونم دقیقا چه موقعه بفروشم که ضرر کمی بکنم.

از یه طرفم از واکنش خانواده میترسم.

اگه بزرگتری هست و هرکسی که میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال اول بهانه لپ تاپ و فلان گرفتم قبول نشدم سال دوم از همون لپ تاپم استفاده نکردم ۹۹ درصد داخل گو ...

درسم رو میخونم و همونطور که گفتم تا اونجا پیش رفتم

اما بعضی وقتا اشکال دارم و..نمیتونم خودم بخونم

تو شهریم هستم که معلم های خوبی برای کلاس خصوصی نداره و یا دیگه خیلی گرونن و خانوادم نمیدن همچین چیزی رو

چون هی با دوران کنکور خودشون مقایسه میکنن 😑

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

عزیزم با کوشی هم میشه سخت نگیر 

همه مه لب تاپ ندارن 

هانوادتم راضی نیستن بیشتر اعصابت بهم میخوره 

شاید حق دارن نمیخرن گلم صلاحت رو اونا بهتر میدونم😘😘

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
برات تجربه بشه ، دیگه هیچیو نده مادرت برات نگهداره ، پول خودتو به خودت ندن خیلی زور داره

همین

بخدا روی گوشیشم کمی حس مالکیت داشته باشم خدا میدونه چیکار میکنن

اشتباه کردم

اگه به هدفت برسی بنظرم ارزشش رو داره که طلات رو بفروشی ولی خب نمی‌دونم واقعا لپ تاپ رو نیازه که بخری؟ با گوشی نمیشه فیلم‌ها رو ببینی؟ هر چند که در کل دانشگاه هم بخوای بری لپ تاپ به کارت میاد و بهتره یکی تهیه کنی... 

درسم رو میخونم و همونطور که گفتم تا اونجا پیش رفتماما بعضی وقتا اشکال دارم و..نمیتونم خودم بخونمتو ش ...

معلم نیاز نداری اگه هزینشو نداری کلاس دبیرارو داخل تلگرام ببین همونا اشکالتو رفع میکنه البته پیشنهاد من اینه خودتو زیاد درگیر کلاس نکن فقط و فقط تست بزن و ازمون

عزیزم با کوشی هم میشه سخت نگیر همه مه لب تاپ ندارن هانوادتم راضی نیستن بیشتر اعصابت بهم میخوره شاید ...

برات صلوات فرستادم🩷

گوشیم همیشه در دسترسم نیست 

جالبه بدونی بابام ۲تا لپتاپ داره🙂🤣

معلم نیاز نداری اگه هزینشو نداری کلاس دبیرارو داخل تلگرام ببین همونا اشکالتو رفع میکنه البته پیشنهاد ...

اره دقیقا همینکار رو میکنم خداروشکر خوبه 

نمیشه نخری؟ برای پزشکی تلاش میکنی؟

برای دارو 

کلا میخوام رتبه خوبی داشته باشم از خونه برم یه دانشگاه دیگه حداقل تو یه شهر نباشم باهاشون

برات صلوات فرستادم🩷گوشیم همیشه در دسترسم نیست جالبه بدونی بابام ۲تا لپتاپ داره🙂🤣

اخی عزیزم با پس روی پدرت کا. کن با زبون خوش قانع کن حداقل یکیشو بده بهت با زبون نرم یادت نره لج نکن باهاشون 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
اگه به هدفت برسی بنظرم ارزشش رو داره که طلات رو بفروشی ولی خب نمی‌دونم واقعا لپ تاپ رو نیازه که بخری ...

گوشیم اونقدر حافظه نداره بعد من چشمام خیلی ضعیفن این صفحه کوچیک اذیت میکنه

تازه همینم وقتی خانواده بیان تو اتاق ببن فقط گوشی دستمه ازم میگیرن😑

سابقه داشته در حین فیلم دیدنم