2777
2789
عنوان

مشاوره تنها گرفتن بی‌فایده س یعنی

227 بازدید | 30 پست

همسر من در زندگی خیلی ب من آسیب زدن همیشه بی مسولیت و تو موقعیت های سخت زیر بار در میرفت و من تنها بچه داری میکردم خیلی دلشکسته هستم خیانت دست بزن بی ادبی داشته الان آروم تر شده اما من از لحاظ روحی داغون هستم و نیاز ب کمک دارم از طرفی همسرم هم باید مشاوره بشه ایرادهاش گفته بشه بهش .میدونم همکاری نمیکنه نمیاد یا شاید مانع من بشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

میخوام تلفنی مشاوره بگیرم بارها اینکار کردم اما اصلا دکترهای خوبی نبودن این یکی گفتم شاید بهتر باشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بی فایده نیست برو

اگه شنونده خوبی باشه هم برام کافیه چون لبریز هستم از حرفای نگفته

خودتون به تنهایی ادامه بدید، حداقل مسیرهایی رو بهتون نشون میدن که خودتون بتونید کمک‌حال خودتون باشید ...

صدرصد میدونم حق بهم میده همسر من دمدمی مزاج جوگیر و خودشیفته هست هیچی قبول نمیکنه هیچی هیچی 

ببین کلمات همیشه جادو میکنن و میشه هر کسی رو وادار به هر کاری کرد...باید ببینی رگ خواب شوهرت چیه و ا ...

جوگیر هست برای هر کسی غیر من جونش میده و همه براش چه چه و به به میکنن اگه بخوام هم نمیتونم چون خیلی سرد و دلشکسته م

صدرصد میدونم حق بهم میده همسر من دمدمی مزاج جوگیر و خودشیفته هست هیچی قبول نمیکنه هیچی هیچی

درسته، دقیقا مثل پدر من هستن

لطفا شما نقش مادر من رو نداشته باشید

این بازی سه قربانی داشت برای ما.. اول مادرم و بعد ما دو فرزند.

سلام عزیزم چرا این همه مشکلاتی که در زندگی مشترک داشتید را تحمل کردی و به خودت و روحت و جانت آسیب زد ...

غرورم شکسته چطور بتونم روی خوش نشونش بدم خیلی اشتباه‌ کردم دلم میخواد ب خانوادم بگم اما میترسم از واکنش ها همیشه تو خودم می‌ریختم واقعا الان روحم تیکه تیکه هست .همسر من بشدت خودشیفته هست و هیچی قبول‌ نداره سالهاست داره بازی روانی با من میکنه تمام مسولیت ها گردنم انداخته و چیزی بگم شروع ب داد زدن و اینکه تو قدر پول و زندگی نمیدونی منو اذیت میکنی .خودش مسافرت مجردی دور دورش و دورهمی ها و کافه و سفره خونه ش سرجاشه هر کس هر کاری داره اون سر دنیا باهاش میره .همین الان چند روزه با مادرش داوطلبانه رفتن جای دور برای دکتر منو بچه ها تنها هستیم در صورتی ک واجب نبود همسر و فرزندان دیگشون هم هستند

درسته، دقیقا مثل پدر من هستنلطفا شما نقش مادر من رو نداشته باشیداین بازی سه قربانی داشت برای ما.. او ...

مثلا ماه ها منو عذاب میده بی توجهی یا اصلا هیچ کمکی ب من نمیده برای دهنم ببنده ی کادوی طلایی میگیره میگه ببین من دوستت دارم تو سخت میگیری همه چی من دوستت دارم بیشتر ک خوشحال بشم ی خشمی درونم هست داره دیونه م میکنه

جوگیر هست برای هر کسی غیر من جونش میده و همه براش چه چه و به به میکنن اگه بخوام هم نمیتونم چون خیلی ...

عزیزم مردایی که میدونن مشکل از طرف خودشونه پیش مشاور نمیرن مثل همسر من 

ببین میتونی گولش بزنی راضیش کنی بیاد 

من به مشاورم گفتم همسرم یک بار بیاد بفهمه من در موردش چیزی گفتم دیگه نمیاد گفت من خودم حواسم هست

بهش میگم حال همسرتون خوب نیست

چی شده که خانمتون اینطوری شده

آیا فلان کار رو براش انجام میدین 

آیا میبریش فلان جا

آیا براش وقت میذاری 

گفت ازش سوال میپرسم در مورد شما

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

عزیزم مردایی که میدونن مشکل از طرف خودشونه پیش مشاور نمیرن مثل همسر من ببین میتونی گولش بزنی راضیش ک ...

نمیاد میدونه بعد خیانت ش پرخاشکر شدم عصبی شدم مریض شدم بیاد چی بگه .تازه من ازش  توضیح میخوام حداقل واقعیت بهم بگو هزار فکر تو سرم میچرخه هر بار دعوای خیلی بزرگ راه میندازه وسیله هاش جمع میکنه میره ی هفته. تازه من میشم متوهم و خیال پرداز

مثلا ماه ها منو عذاب میده بی توجهی یا اصلا هیچ کمکی ب من نمیده برای دهنم ببنده ی کادوی طلایی میگیره ...

متوجهم عزیزدلم.. کاش میتونستم براتون کاری بکنم:)

منم وقت مشاوره دارم، به این امید که ما این رفتار رو برای نسل آینده نداشته باشیم

درست میشه❤️