2777
2789
عنوان

دوستان پسرم داروهاش و نمیخوره بیاین از تجارب تون بگید:(

| مشاهده متن کامل بحث + 13190 بازدید | 35 پست
الهی عزیزم ....ان شاء الله که سالم و سلامت میاد تو بغلت😙😙⚘🌼

با پنبه بينيشو پاك كن،،، و با ويتامين آ چشمي چربش كن، دكتر به اين پمادو داد واسه پسرم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم راهکاراتو بگو به من.بکپسرم چهارماهشه همش تف میکنه شربتشو

مثلا روی لبه ی سینک ظرف شویی میزاشتم بشینه اب بازی کنه و خودم الکی هیجانش میدادم قاشق پرت میکردم تو اب و ازین کارا یه دفعه میگفتم اینو بخور زود وای ماهی و ببین اونم میخورد و تموم .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

داروهاشو بهيچ عنوان با شير مخلوط نكن، اما آبميوه ايراد نداره، بينيشو بگير بده بخوره. اينجوري متوجه طعم و بوش نميشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یا موقع غذا خوردنش میگفت اب بده تو یه لیوان کوچیک اب میریختم تو یکیش شربت جلوی کارتون مینشستم مثلا دارم بهش اب میدم اون یکی سریع بهش میدادم بعد میگفتم وای این چی بود توش بهش اب واقعی میدادم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
الهی عزیزم ....ان شاء الله که سالم و سلامت میاد تو بغلت😙😙⚘🌼

مرسی گلم انشالله نی نی خودتم زود زود خوب بشه ❤❤❤

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
با پنبه بينيشو پاك كن،،، و با ويتامين آ چشمي چربش كن، دكتر به اين پمادو داد واسه پسرم

ممنون عزیزم🙏🌹🌹🌹

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
مرسی گلم انشالله نی نی خودتم زود زود خوب بشه ❤❤❤

قربوووونت دوست مهررربونم😙😙😙😙😙

با شیر نمیشه قاتی کنی. با آبمیوه و فرنی بدون شیر یا داخل فالوده بهش بده.پسر منم لب نمیزد اگه داخل اینا متوجه میشد مجبوری یه ذره نوشابه رو گازش رو کامل میگرفتم و داخل اون بهش میدادم دیگه میخورد

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

یه دراز میکشید با سرنگ گوشه لپش میریختم چون اگه صاف بریزی میپره تو گلوش پس. میاره بعد سریع تو صورتش فوت میکردم تا قورت بده .دیگه پس نمیاره سرعت عمل داشته باش😀

عزیزم هرررررررگز هیچ دارو و قرصی رو با شیر مخلوط نکن چون تولید سم میکنه. من همیشه شربت آبلیمو یا گلا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت پس میشه با همون اب میوه و اب پرتقال قاطی کرد بدم بخوره ...فکر کنم بهتر از اینه که مستقیم دارو رو بهش بدم چون فوق العاده بدمزه هست

با شیر نمیشه قاتی کنی. با آبمیوه و فرنی بدون شیر یا داخل فالوده بهش بده.پسر منم لب نمیزد اگه داخل ای ...

ممنون عزیزدل😘😘😗😗

اره عزیزم ...اتفاقا داشتم بهش همین حرفا رو میزدم که اگه داروت و بخوری بهت یه اسباب بازی خوشگل میدم ا ...

با شیرکه اصلا .با اب میوه میشه و با روش های من😂