2777
2789

سلام دوستان پسرم ۳ سال و ۳ ماهش هست ابریزش بینی شدید داره ولی دارو نمیخوره اصلا 

شبی بهش سیتریزین دادم با سرنگ ریختم ته گلوش ولی بلافاصله بالا اورد با قاشق هم نمیخوره مجبورم با سرنگی چیزی بهش بدم یه دارو دیگه ام بود اونم همینطور تا دادم حالش بد شد انگار اصلا نمیتونه بخوره ...چکار کنم با اب میوه یا شیر قاطی کنم اشکالی داره ...مشکلی پیش نمیادکه حداقل متوجه طعمش نشه😣😣😣

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

من تو ی عکسی دیدم مامانه نی گذاشته بود تو شیشه شربت بچه بعد شیشه رو گذاشته بود پشت یه قوطی رانی 😂😂😂 بچه فکر میکرد آبمیوه میخوره 😂😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم  ولی من اهنو و زینکش با اب پرتغال قاطی میکنم  دارو امتحان نکردم

مرسی عزیزم 

من تو ی عکسی دیدم مامانه نی گذاشته بود تو شیشه شربت بچه بعد شیشه رو گذاشته بود پشت یه قوطی رانی 😂😂 ...

نه عزیزم پسر من کاملا تشخیص میده خدایی مزه شربت سرماخوردگی و اینا کجا ابمیوه کجا😁

نه عزیزم پسر من کاملا تشخیص میده خدایی مزه شربت سرماخوردگی و اینا کجا ابمیوه کجا😁

نمیدونم خب من ک هنوز نی نیم بدنیا نیومده 😔😔😔😔😔

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

دور بینیش هم طفلی میسوزه از بس با دستمال پاک کردم قرمزم شده چی بزنم خوب بشه😔

نمیدونم خب من ک هنوز نی نیم بدنیا نیومده 😔😔😔😔😔

الهی عزیزم ....ان شاء الله که سالم و سلامت میاد تو بغلت😙😙⚘🌼

من خیلی راهکار داشتم ولی بچه شما دیگه بزرگ شده گول نمیخوره 

خب عزیزم راهکاراتو بگو به من.بکپسرم چهارماهشه همش تف میکنه شربتشو

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
تو این سن نهایتش اینه که بگی اگه بخوری میبرمت پارک یا ماشین میخرم توپ میخرم 

اره عزیزم ...اتفاقا داشتم بهش همین حرفا رو میزدم که اگه داروت و بخوری بهت یه اسباب بازی خوشگل میدم الان...متاسفانه نتیجه نداد و گفت نمیخوام دارو هم نمیخوام...ادم از پس بچه های الان برنمیاد واقعا با هیچ چیزی قانع نمیشن من فقط میخوام ببینم کسی بوده که با اب میوه یا شیر دارو قاطی کرده باشه به بچه اش بده والا دیگه خسته شدم هیچ جوره نمیخوره

با شیر قاطی نکن،ولی با ابمیوه اشکالی نداره

با اب پرتقال طبیعی بگیرم قاطی کنم بهش بدم؟