2777
2789
عنوان

بچها یه چیزی میگم لطفا قضاوت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 383 پست
برو این کارو بکن.فک میکنی حالا مدیر مدرسه و معاون باهم دعواشون شد بعد دنبال اینن کی تو اتاق دفتر رفت ...

خب پبدا کنن دوربیارو ببینن،من خیلی عادی گوشیمو گذاشتم تو سبد گوشیاولی در کل دلم راضی نیست به این کار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پبدا کنن دوربیارو ببینن،من خیلی عادی گوشیمو گذاشتم تو سبد گوشیاولی در کل دلم راضی نیست به این کار

ببین به مدیرتون نگو فقط خودشو تهدید کن

اصلا به صورت غیرمستقیم بگو کی هستی مثلا بگو رفتارتو درست کن ولی مستقیما نگو که نتونه ثابت کنه تویی حتی اگه شکایت کنه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

توکه میدونی بابات حساسه و به اون مکان رفت و امد داره چرا حداقل برای چندساعتم که شده مقنه کوفتیتو درس ...

میدونی کی مقنعمو بر میداشتم؟وقتایی که پنیک میشدم،انقد گیر داد توهین کرد که دیگه هرجور دلم خواست مقنعه سر کردم،،،میدیدم بچها دیکه مقنعه سرشون نیست بهشون گیر نمیده،ولی به من میرسید یهو قانون مدار میشد

خب جالبه بچها گل میکشن خلاف قانون نیست پس....بعدم من ازون ادم مهربونا بودم هستم،نمیدونی چقد بلا سرم ...

ببین اینایی ک دارن بهت خط میدن میگن اینکارو کن بخدا ب ضررته نکن نهایتا رفتی اینکارم کردی چی میشه مگه اون دوتا نهایتا میونشون شکراب میشه بعد دو روز خوب میشن باهم تویی ک بدنام میشی یعنی همه جوره ب ضررته تو هم سعی کن حجابتو درست کن اینم دو سالع میگذرع تا اخر عمرت ک مدرسع نمیری گلم قرار نیست اونا گل میکشن بقیه هم قانون شکنی کنن اونام باید برخورد بشع باهاشون اینا ک دارن بهت خط میدن یا بچه ان یا واقعا عقل درست حسابی ندارن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ربطی داره. وظیفش برای اونا هم هست ولی وقتی یه چیزی رو بهت تذکر دادن و چندین بار میگی لج کردم مشخصه ب ...

از کسی بدم بیاد حلوش خم و راست نمیشم

بعدم من اصن قصدم گرفتن مچ این عنتر نبود که،میخاستم ببینم چی درموردم حرف میزنن

حق با توئه،کارم زیادی بچگونه بود خودمم پشیمونم،ولی الان عصبیم

من حدس می‌زنم دختر خیلی خوب و دلپاکی هستی گلم 

آفرین به نظرم گوش به حرف این بچه مچه ها نده و خودتو تو دردسر ننداز 

معلومه دختر عاقلی هستی