2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه

313 بازدید | 28 پست

منو شوهرم جنگیدیم تا به هم رسیدیم. الان هرروز دعوا داریم. سر همه چی. باباش منو اذیت میکنه. مامان منم اونو. ما هم سر لج و لج بازی همش باهم بحث داریم. امروزم بحثمون شد. قبلا حرف طلاقو نمیزد. الان میگه فکراتو بکن هرکاری دوست داری بکن. بهم میگه من زن زندگی نیستم. سه ساله ازدواج کردم از هر بیست باری که خانواده اونو میبینم یه بار خانواده خودمو میبینم. هربار خانوادم اومدن خونمون خونواده اونم تلپ بودن خونمون. همش میگه خانواده من در حق تو لطف میکنند. زور بهم میگه. بچم گریه میکنه میبرتش خونه مامانش اینا چون بهشون عادتش داده. اختیار زندگیم دستم نیست. میخواد ماشین بخره میگه قسطاشو من بدم. دلیلشم اینه که زن نباید حقوقش تو دستش بمونه پررو میشه. میخواد خونه بخره میگم منم تو این خونه شریکم چون منم از لحاظ مالی کمک کردم بهم میگه تا آخر عمر هرچی هست به اسم منه ولی همه زندگیمون مال توئه. اسما فقط مال منه. بیرون میخوام برم یهویی خانوادش زنگ میزنن که دارن میان. دیوونه شدم. الانم میگه فکراتو بکن هرکاری میخوای بکنی بکن. منظورش طلاقه. حیییف شدم. مهریمم چیزی نیست. دوسش داشتم کلا ارزشش پنج تا سکه هست. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون مهریت کمه راحت حرف طلاق میزنه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم بخاطر این میگن ۵ سال زندگی کنید بعد بچه بیارید به نظرم کاش بچه نمیاوردی با این شرایط که مجبور ...

درسته من هنوز بچه ندارم بعد سه سال هنوزم دو دلم

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

مشکلاتتون یه بخشیش اختلافات اخلاقی و مربوط ب خانواده هاس 

سعی کن اونارو حل کنی 

ی بهونه بیار سرکار نرو بزار خودش تنها همه چیو جمع و جور کنه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

یک ارتباط قوی نیاز به مراقبت داره.

احساس می‌کنم این مراقبت رو درست انجام ندادید هیچکدوم، رابطه‌ای که بینتون بوده ریشه نگرفته.

الان دیر نیست، ولی با وجود بچه یکم کار سخت میشه.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

برو خونه مادرش اینا ،اگه طلایی ،سکه آیی چیزی دارن بردار بعدم 5 سکه رو بهشون ببخش بچه اتو بردار برو

طلاهامم پیش مادرشوهرمه آخه. منه ساده احمق با نیت صاف ازدواج کردم. این شوهره میومد گولم میزد میگفت خونه مامانم اینا دوربین داره طلاهارو اونجا بذاریم.