2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 28 پست
احمق بودم. عشق کورم کرده بود. مث خر پشیمونم. کاش بقیه عبرت بگیرن

دعوا راه نندازید الکی اگه با خانوادش یه جا زندگی میکنید فاصله بگیرید خونتون رو عوض کنید بچتون گناه داره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم پسری یا مردی ک دوست داشته باشه هیچ وقت اینارو نمیگه و نمیزاره کسی اذیتت کنه من دوس پسرم به خاطرم بیچاره تو زندانه مادرش گفته حق ندارین باهم حرف بزنید امروز زنگ زده میگه از زندان بیام بیرون میخوام برم خونمونو آتیش بزنم من نمیتونم قید تورو بزنم یا با تو رویه خاک یا بی تو زیر خاک زنگ زده به خانوادش گفته بخواید ناراحتش کنید دیگه منو نمیبینید و آبروتونو میبرم مادر بزرگش و خاله هاش از صبحه بهم زنگ میزنن اصلا بهم گفته جوابشونو ندم 

قبل ازدواج رفتارش چطور بود؟

. فکر میکردم خیلی باهام خوبه. کرونا بود سر قرار میرفتیم کافی شاپ نمیبرد من فکر میکردم چه با فرهنگه ملاحظه مریضی هارو میکنه. نگو خسیس بود. الان یحوری تو جمع باهام حرف میزنه انگار ازم طلب داره

به نظرم مشکل اصلی خانواده هاتونن با هر چی که شده مشاور یا چیزی ببرش و هر دوتاتون جلوشون وایسید بقیه ...

مشاوره گفت این مردا خیلی سخت عوض میشن. الانم جلسه دوم مشاوررو نمیگیره چون خسیسه

درسته من هنوز بچه ندارم بعد سه سال هنوزم دو دلم

من ۵ سال ازدواج کردم تازه اقدام کردم آوردم سقط شد دوباره میخوام بیارم چون خودم بچه طلاق بودم رو این موضوع واقعا حساس بودم 

به نظرم مشکل اصلی خانواده هاتونن با هر چی که شده مشاور یا چیزی ببرش و هر دوتاتون جلوشون وایسید بقیه ...

مسئله من اینه که خانواده اون سیاست دارن خودشونو خوب جلوه میدن. شوهر منم احمقه. همش میگه خانواده من باتو خوبن. تو خوبی هاشونو نمیبینی

آخه من خاک بر سر با این شرایط بازم دوسش دارم.

فقط بچت آسیب میبینه من خودم بچه طلاقم ببین به حدی اعتماد به نفسم از دست دادم که هیچی خوشحالم نمیکنه بعد ۵ سال زندگی مشترک تازه میخوام بچه بیارم به نظرم کاش اول شناخت بیشتری داشتی